Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik együtt élnek a párjukkal vagy sokat alszanak egymásnál? (lent)
Én ha a barátomnál alszok (ritkán, de akkor általában 2-3 éjszaka is) mindig félek a 2szeleléssel" kapcsolatban. Tudom, h minden ember csinálja,ki feltűnően,ki nem, de én félek, h a barátom kiábrándulna belőlem.:( Ő szokta előttem csinálni, ritkán, de utána mindig bocsánatot kér, és nevetünk egy jót.. viszont én egyszerűen nem merem elengedni magam, és így visszatartom, ami ugye idővel még jobban megbosszulja magát. Ha kimegyek a mosdóba, akkor is lehet hallani...:S már attól kényelmetlenül érzem magam, ha esetleg 3 éjszaka ott vagyok, és minden reggel kell mennem üríteni a dolgot. Ami persze jó, mert egészséges vagyok, de ezt (a szelelést) vmiért nem érzem olyan természetesnek.:(
Lányok, van vmi tippetek, trükkötök, hogy ti mivel szüntettétek meg, hogyan "halkítottatok" rajta? Előre is köszönöm a normális válaszokat!!!! (aki csak kötekedni akar, azt törlöm..)!
18L
Nem a fingot kell elnyomni, hanem rá kéne jönnöd, hogy a félelmed hülyeség. Nem fog azért senki kiábrándulni belőled, mert odadurrantasz.
Nyilván nem feltétlenül kell minden este fingóbajnokságot tartani (bár vicces), de a prüdéria sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!