Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek a lányok ennyire együtt aludni a párjukkal?
Oké, bevallom 17 éves lány vagyok és én is imádok együtt aludni a 24 éves barátommal. Viszont a kérdés az, hogy mégis mi a jó benne? :D Mert tulajdonképpen arról szól, hogy lefekszenek, összebújnak, majd elalszanak. És ennyi :D Igazából jó, meg minden.. de ha belegondolunk ezt az időt alapból mind1 kivel töltjük, mivel alszunk. Nincs a tudatunkban a dolog, hogy én most a pasimmal vagyok.. Értitek..
Nektek mi a véleményetek?
igaz hogy alszol, de jó ha olyan fekszik melletted akit szeretsz
meg jó őt látni először felkeléskor és beszélgetni míg el nem alszunk
Én egyedül szeretek aludni. Amióta férjhez mentem persze együtt alszunk, ő nagyon nehezményezi, hogy velem nem lehet összebújva aludni, de én utálom. Elzsibbad mindenem, nem kapok levegőt, nem jó.
De most már azért hiányzik, ha nincs otthon éjszaka, már megszoktam.
Én imádom a párommal aludni.
Egyrészt én mindig is féltem a sötétben, sokszor volt olyan érzésem, hogy valaki figyel, meg rengetegszer voltak rémálmaim és éjszakánként 3-4 alkalommal is felébredtem.
Mióta a páromat megismertem és együtt alszunk semmi ilyen nincs. Nincs felébredés, nincs rémálom, nincs félelem.
Másrészt olyan jó, hogy elalvás előtt összebújunk és beszélgetünk, puszilkodunk meg reggel is mikor felkelünk akkor puszi, ölelés ilyesmi. Annyival máshogy kezdődik még a napom is, mintha egyedül aludnék.
Meg olyan megnyugtató, ahogy hallom a lélegzését, érzem az isteni illatát, ahogy odabújok hozzá és érzem azt a tökéletes, erős férfitestet. Ez semmihez sem fogható.
Nagyon rossz, amikor néha nem tudunk együtt aludni.
19/L - 30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!