Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik együtt élnek a párjukkal?
Mennyi ideje voltatok együtt, amikor szóba került és mennyi időre rá történt meg? Ki szerette volna jobban, melyikőtök hozta fel? Hány évesek vagytok és voltatok?
Csak kíváncsiságból.:)
3 hónapja voltunk együtt mikor a párom azt mondta, hogy költözzek hozzá. Ő akkor 24 volt, én 20. Most pedig első közös babánkat várjuk. :)
22L
Fél éve voltunk együtt mikor már többet aludt nálam, mint nála. Én fel akartam hozni, hogy költözzön hozzám nyáron, mikor lejár a szerződése, de nem mertem, mert féltem, hogy megijesztem. :) Aztán 1-2 hétre rá ő hozta szóba, hogy összeköltözhetnénk és rá 2 hónapra meg is ejtettük a dolgot.
21 voltam, ő 23.
Azóta 1 év telt el.
mi már összeházasodtunk, de amikor még csak együtt jártunk, mindkettőnknek 1 éve volt hátra a suliból. Így megbeszéltük (a férjem hozta fel a dolgot), ha vége a sulinak, odaköltözik hozzám. És így is lett. Fél évre rá volt az esküvőnk.
27/N
Páromnak messze van a háza a munkahelyétől, így hétköznap bent élt a laktanyában. Mikor elkezdtünk járni, édesanyám mondta, h inkább itt legyen, mint egy 6 fős körletben. Ennek nagyon örültünk, a párom a szívét lelkét kiteszi értünk és nagyon sokat segít!
Ennek már 1 éve lassan.
21 L - 31 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!