Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy küzdjem le az irigységem?
Évek óta résen vagyok. Már rohadtul unom a dolgot. Világ életemben optimista és jó kedélyű ember voltam, de ez a magány teljesen kifordít magából. Nem tudom, hogy fogom ezt bírni a továbbiakban.
Megpróbáltam úgy fogalmazni, hogy ne rinyálás hangozzon ki ebből a szövegből.
Ismerős helyzet(sajnos).
Nem tudsz mit csinálni ezekkel az érzésekkel mert belülről fakadnak. Én is tudom, hogy nem kellene irigynek lenni de közben mást érzek. Kínomban már letöröltem az ismerőseim felét mert állandóan csak azt láttam , hogy itt voltak meg ez azzal jár meg stb... Pedig azt is tudom, hogy mindenkinek van problémája és persze azokat nem rakják ki fész-re de ettől függetlenül borzasztó nézni más boldogságát miközben nekem nem adatik meg (most tökmindegy mi az oka)
Annyit tudsz csinálni, hogy elfogadod, hogy az irigységről nem tehetsz.
Túl negatívan állsz hozzá! Annyira belelovalod magad, hogy ez már meg is látszik a viselkedéseden.
Senkinek sem szimpatikus egy ilyen ember.
Változtass a hozzáállásodon, a magatartásodon.
Legyél kedves, ápolt, figyelmes, mosolygós stb.stb.
Ragadni fognak rád a lányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!