Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szép bombázó a felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szép bombázó a feleségem. Néha félrékeny vagyok. Hogyan kűzdjem le?

Figyelt kérdés

Büszke vagyok rá hogy ilyen feeségem van de sokszor féltékeny vagyo.Pedig soha nem voltam az,általában a nők engem is jóképünek tartanak,adol magamra és igényes vagyok,nem vagyok elhízva stb.Heti 3-szor járok kondizni.Szóval kisebbségi komlexusom sincs.Szerelmes vagyok a feleségembe ezt nem tagadom.De hogyan tudnám legyőzni a féltékenységet?Nem szoktam jelenetet csinálni és nem veszi észre rajtam,de belűl néha rámjön és nehéz lepleznem.Vagy ez normális?

32/F

2013. máj. 12. 19:26
 1/10 A kérdező kommentje:
*féltékeny
2013. máj. 12. 19:28
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Amíg kifelé nincs jele, addig nincs gond. Akkor van gond, ha rátelepszel.
2013. máj. 12. 19:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem telepszem rá egyáltalán.Hagyom élni,úgy gondolom jó férj vagyok.Szerintem ő is így gondolja,de mostanában elég sokszor elő jön ez az érzés.Soha nem látni rajtam és soha nem csináltam jelenetet,távol áll az tőlem.
2013. máj. 12. 19:30
 4/10 anonim ***** válasza:
51%

Gyereketek már van?

Egyébként természetes (bizonyos mértékig),hogy néha féltékeny vagy.

2013. máj. 12. 19:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Még nincs most tervezzük hamarosan.
2013. máj. 12. 19:34
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
Egyelek meg!:) Megható kérdés volt ez! Jaj, nagyon jól esik ám, ha a férj féltékeny, mindenféle ok nélkül (csak így esik jól).:) Aranyos vagy, hosszú szerelmet kívánok!
2013. máj. 12. 19:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindenki féltékeny. És lehet csak neked bombazo masnak meg atlagos.vagy feltunő szilikon melle is van meg minden? Ha szeret ugy se öltözik kihívóan meg flörtöl. Nem? De pontosan miert vagy féltékeny?
2013. máj. 12. 19:35
 8/10 A kérdező kommentje:

ma 19:35

Nem csak nekem számít annak szerintem.10 férfiből 8 megfordul utánna.Láttam...

Miért vagyok féltékeny?Foggalmam sincs.Csak jött,pedi nem vagyok féltékeny típus és nem is voltam soha.Talán azért mert tényleg jó nő.

2013. máj. 12. 19:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Mégis hozzád ment feleségül. Ettől persze még nem uralkodsz rajta. Bízz meg benne, ha érzed, hogy szeret. És csak egészséges mértékben legyél rá féltékeny. Tudod, van egy olyan fogalom, hogy önbeteljesítő jóslat. Ennek az a lényege, hogy tulképpen beleszuggerálod egy helyzetbe, magadba, másokba, mit fog történni. Tehát, ha sokszor mondogatod neki, hogy te babám kavarsz ezzel, vagy azzal, azt sugallod, hogy nincs önbizalmad, ezért előbb, vagy utóbb reális lehetőségként merülhet fel az ez, meg az az .:)
2013. máj. 12. 19:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak légy rá büszke! :) Ha nem adott rá okot akkor ne tedd, a Te feleséged téged szeret, és ezért legyél hálás! Sok Boldogságot Nektek!
2013. máj. 12. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!