Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a párom, hogy 15éves csajokra kattant rá?
Összeszedett 2, 15-16 éves csajt-elméletileg a haverjainak- de én úgy veszem észre,hogy inkább magának. Tegnap hajnal 4ig dumált velük, írásban és skypeon is beszéltek(én a másik szobában aludtam), majd az utolsó pár mondatot kitörölte ő is, és a csaj is(kíváncsi lennék,miért).
Sokszor nézegeti a képeit és a facebookját, előzményekben megnéztem(meg lehet kövezni, de rohadtul érdekel, hogy mennyire gondolja ezt komolyan)
Haverja szerint eltúlzom, de miután azt is olvastam,hogy az egyik csajjal elég sűrűn beszélgettek 1 év alatt, miközben nekem azt mondta,hogy azt sem tudja mióta nem hallott felőlük.
Így,hogy 20 évesek vagytok,így még nem olyan durva,azt hittem,hogy vagytok legalább 30-40 évesek,akik megunták egymást,meg elhidegültek egymástól-ne haragudj,hogy ezt írom,de ez csak az igazság.Ennek az egésznek olyan a szaga,mintha megunt volna téged a párod,mintha nem tudna veled már beszélgetni,meg mintha nem lennél már elég neki.
Szerintem válts,jobb,ha nem élsz hazugságban.Ne haragudj,de én egy ilyennel nem tudnék élni.
Hát szerintem nem normális, már az életkora sem, de ha idősebb lenne a lány, akkor sem viselném ezt el.
Főleg, hogy így hazudozik a dologgal kapcsolatban...ez az ami igazán gyanússá teszi.
Sajnálom, biztos szereted, de ez a kapcsolat nekem itt megszakadna. Lehet kifogásokat keresni és találni, illetve persze, hogy a haverja szerint eltúlzod, de egy normális kapcsolatban ilyesmi nem eshet meg...
az nem normális hogy uralkodni akarsz felette.
öltözz inkább lengén esténként s pucsits mászkálgass a lakásban ugy hogy lásson a szeme sarkából s álljon meg benne az ütő, s irja azt a tiniknek hogy bocsi most mennem kell holnap kora délután folytatjuk.
ha szex után is az már elég nagy baj.
de ha számonkéred az a legrosszabb.
tévhit hogy a férfinek csak a szex kell, szüksége van lélekben is arra hogy férfinek érezhesse magát egy nő elött.
ezek a tinik elött ő férfinek érzi magát.
elötted valamiért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!