Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? A lányom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A lányom egy furcsa fiúval jár!

Figyelt kérdés

A lányom 17 éves a barátja 19 éves. A kicsikém már 1 éve jár egy olyan a fiúval aki úgy nézki mint egy kriptaszökevény. Régebben a másik lányommal mindig eggyütt voltak, de most hogy ő közbe jött mindig együtt töltik az időt. Mindig szótfogadott, azt csinálta amit mondtam neki, most meg visszabeszél, hogy azt csinál amit akar, haggyam békén őket. Elkezdett rock zenéket hallgatni, sokszor estig haza sem jön, mert a barátjával és annak a barátaival van, akik ők is furán öltöznek. Tűsis haj, hófehér bőr, kivan festve a szeme feketével, tele van pirszingel, mondta hogy csak feketében szürkében és vér vörösben jár, szegecses cipő és nyaklánc. Ilyen a többi barátja is. A lányom szerint ez komoly kapcsolat ami köztük van. De nem szeretném ha egy vámpírral élne. Most mit csináljak? A volt férjem kedveli őt.

44/L

2013. aug. 19. 16:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 A kérdező kommentje:
hát sajnos nem tudtam elmenni velük, nem egyedül jött, elkelett még vinnie egy barátját.:( de azért majd felhívom néhányszor:) meg hát veszekedés lett mert mondtam a lányomnak hogy vele szeretnék lenni(bármint a lányommal) és nem érzem jól magam, nem hitte el és elküldött a p*csába szószerint.
2013. aug. 19. 18:05
 72/74 anonim ***** válasza:
Vérbeli troll vagy! Nice, ahogy bekajálta ezt a kérdést a nép.
2013. aug. 19. 18:05
 73/74 A kérdező kommentje:
?? Nem vicc, na én aztán soha nem viccelek.
2013. aug. 19. 18:06
 74/74 anonim ***** válasza:

T. Anyuka!

Azt hiszem, ha az én kamaszkoromban lett volna net, az én anyukám is teleírta volna ezt az oldalt.

14 éves koromig mama szeme fénye voltam. Aztán lecseréltem a mindenből kitűnő és jó tanuló barátnőmet egy bukott rocker leányzóra. Diszkó helyett késdobálónak becézett rock-kocsmába jártam. Kihidrogéneztem a hajam, mindig tupírozva hordtam, és a feketén kívül nem volt szín.

Anyu próbálkozott eltiltani az új barátaimtól, akkor már a pasim is ilyen közegből került ki...

A végeredmény az lett, hogy 17 évesen már nem laktam otthon. A párom jóval toleránsabb szülei elfogadtak családtagnak.

Most, jó 10 évvel később anyum a legjobb barátnőm.

A hugom olyan pasit választott, ami anyunak is tetszett. Gazdag család egyetemista kicsi fia. Volt pénze heroinra, anyu nem is sejtette, csak akkor, mikor a rendőrség kopogott.

Én 10 éve dolgozom, önállóan eltartom magam, már nem rongálom a külsőm festékekkel, a dohányzáson kívül káros szenvedélyem nincs. Hétvégenként otthon vagyok, néha színházba megyek a barátnőmmel, ha párom itthon van, vele is. Máig szeretem a rockzenét, vannak punk barátaim is, de már nem öltözök senki kedvéért sem ilyen vagy olyan ruhákba.

Tessék túllátni a ruhán, a festéken. Furcsa, igen. Ők így tiltakoznak az ellen, hogy valaki csak a külső alapján ítéljen. Ez olyan, mint egy teszt. Ha valaki csak a jelmezt veszi észre, és az embert nem, akkor az nem méltó az ő figyelmükre és megbecsülésükre, tiszteletükre.

Okos a lánya? Gondolom, jó embernek nevelte. Abba még nem gondolt bele, hogy a lánya meglátott valami olyan pluszt ezekben az emberekben, amit Maga nem?

Próbáljon előítéletektől mentesen elbeszélgetni ezekkel a punkokkal. De ne a divatról vagy a Barátok közt legújabb részéről..! Ők ennél értelmesebb dolgokkal foglalkoznak. Társadalomtudomány, politika, környezetvédelem, vallás...

A tiszteletet nem lehet kikövetelni, azt ki kell érdemelni. Anyukám kiérdemelte anno, mikor beállított hozzánk azzal, hogy tanulni akar a zenénkről, a stílusunkról. Mert minket egyenlő partnernek tekinteni.

Ha továbbra is görcsösen ragaszkodik ahhoz, amit Maga akar, elveszíti azt a bizalmas viszonyt, ami eddig lányával alap volt. Legrosszabb esetben a lányát is. Lehet, hogy nem most, a srác miatt. Lehet, hogy csak dacból, de olyan hülyeséget fog csinálni, ami az életébe kerülhet. Csak azért, hogy megmutassa: van ő is annyira merész, bátor és felnőtt.

2013. aug. 20. 01:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!