Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? A lányom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A lányom egy furcsa fiúval jár!

Figyelt kérdés

A lányom 17 éves a barátja 19 éves. A kicsikém már 1 éve jár egy olyan a fiúval aki úgy nézki mint egy kriptaszökevény. Régebben a másik lányommal mindig eggyütt voltak, de most hogy ő közbe jött mindig együtt töltik az időt. Mindig szótfogadott, azt csinálta amit mondtam neki, most meg visszabeszél, hogy azt csinál amit akar, haggyam békén őket. Elkezdett rock zenéket hallgatni, sokszor estig haza sem jön, mert a barátjával és annak a barátaival van, akik ők is furán öltöznek. Tűsis haj, hófehér bőr, kivan festve a szeme feketével, tele van pirszingel, mondta hogy csak feketében szürkében és vér vörösben jár, szegecses cipő és nyaklánc. Ilyen a többi barátja is. A lányom szerint ez komoly kapcsolat ami köztük van. De nem szeretném ha egy vámpírral élne. Most mit csináljak? A volt férjem kedveli őt.

44/L

2013. aug. 19. 16:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 A kérdező kommentje:
Furcsa gondolatuk? Miről? A szüleit már volt szerencsém megismerni......
2013. aug. 19. 16:37
 22/74 anonim ***** válasza:
Nem volt a barátom, csak ismerősöm..én nem mertem vele mélyebben barátkozni..:), pedig nem csinált velem soha semmit XD
 23/74 anonim ***** válasza:
10 Majd ha lesz egy ilyen korú lányod, akkor majd nyomd igy a véleményedet.Főleg mivel a pasik ezerszer jobban féltik a lányaikat mint a nők.
 24/74 anonim ***** válasza:
21 Milyenek a szülők?
2013. aug. 19. 16:38
 25/74 A kérdező kommentje:
Az ő szülei?
2013. aug. 19. 16:40
 26/74 anonim ***** válasza:

19 Lépd meg amit javasoltam, és ott elfog dőlni, hogy a kis srác valóban szerelmes-e vagy csak..

Ha szerelmes akkor változtatni fog, bármekkora is a lázadás benne.

27/74 anonim ***** válasza:
25 Igen, a kissrác szülei
 28/74 A kérdező kommentje:
Hát nem voltam elragadtatva tőlük. Eléggé furák, ami a szívükön az a szájukon. Nem viselkednek úgy mintha vendégsében lennének.
2013. aug. 19. 16:41
 29/74 anonim ***** válasza:

A furcsa gondolatok alatt az értem, hogy valahogy mindig az lett a beszélgetések vége, hogy egész társadalom romlott, mindenki a társadalmi elvárosok szerint viselkedik és ez egy nagy börtön...:S..

( De nekem ez az ismerős az egyetemi társaságba volt, olyan 20-21 éves, meg a haverjai is itten körüliek, nem tudom a lányod barátja hasonlóan gondolkozik-e mint ők,..de nekem sok(k) volt)

2013. aug. 19. 16:42
 30/74 A kérdező kommentje:
Nekik meg a lányom nagyon is tetszik nekik. Ahhoz képest hogy gazdagok valahogyan nem ragadt rájuk egy kis jómodor sem.
2013. aug. 19. 16:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!