Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? A lányom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A lányom egy furcsa fiúval jár!

Figyelt kérdés

A lányom 17 éves a barátja 19 éves. A kicsikém már 1 éve jár egy olyan a fiúval aki úgy nézki mint egy kriptaszökevény. Régebben a másik lányommal mindig eggyütt voltak, de most hogy ő közbe jött mindig együtt töltik az időt. Mindig szótfogadott, azt csinálta amit mondtam neki, most meg visszabeszél, hogy azt csinál amit akar, haggyam békén őket. Elkezdett rock zenéket hallgatni, sokszor estig haza sem jön, mert a barátjával és annak a barátaival van, akik ők is furán öltöznek. Tűsis haj, hófehér bőr, kivan festve a szeme feketével, tele van pirszingel, mondta hogy csak feketében szürkében és vér vörösben jár, szegecses cipő és nyaklánc. Ilyen a többi barátja is. A lányom szerint ez komoly kapcsolat ami köztük van. De nem szeretném ha egy vámpírral élne. Most mit csináljak? A volt férjem kedveli őt.

44/L

2013. aug. 19. 16:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 A kérdező kommentje:
A lányom normálisan öltözködik, csak a barátja nem szerencsére.
2013. aug. 19. 16:27
 12/74 anonim ***** válasza:
100%
Ezerszer jobban jár, mint egy drogos diszkópatkánnyal v egy vasalt hajú köcsöggel.
2013. aug. 19. 16:28
 13/74 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem inkább szívesebben elnézném egy vaslat hajú gyerekkel mint egy ilyennel.
2013. aug. 19. 16:29
 14/74 anonim ***** válasza:

Előbb ismerd meg,ne külső alapján ítéld meg!

De talán ezt egy 44 éves nőnek nem kéne mondani...

2013. aug. 19. 16:29
 15/74 A kérdező kommentje:
Képzeld mikor én annyi idős voltam mint a lányom, nem voltak ilyenek és amiket lehet látni az utcákon. Múltkor is ilyenek jöttek szembe az utcán és majdnem fellöktek. Az én időmben normálisak voltak a fiúk.
2013. aug. 19. 16:33
 16/74 anonim ***** válasza:
100%
Előbb fog drogozni egy vasalthajú patkány amúgy szerintem. Egyébként az egyik barátom azért lett öngyilkos, mert külseje alapján eltiltották egy lánytól...
2013. aug. 19. 16:33
 17/74 anonim ***** válasza:
9 Reménykedj, hogy csak animerajongók, mert azok ezerszer lightosabbak mint a punkok, és csak alkalmanként maszkírozzák el magukat a buli kedvéért ami a Ligetbn szokott évente párszor lenni.Még Darth Vader is megjelenik ott:DD A lányommal is kezet fogott:D
2013. aug. 19. 16:34
 18/74 anonim ***** válasza:

Én megértem az aggodalmad, az én anyukám is falat kapart volna, ha ilyen kinézetű fiúm van...de egyébként az is igaz, hogy általában tisztelek az ember szabad akaratát, tehát ha lányod nem akarna vele lenni, akkor nem lenne.

Megijeszteni nem akarlak, de meg van azért az elvont kis világuk..isznak..a dogokat nem tudom, de nem tartom kizártnak. Nekem csak néhány ismerősöm volt ilyen, de bevallom én féltem tőlük, mert mindig olyan furcsán gondolkoztak...hátborzongtató volt nekem..meg az is ahogy a szüleikről beszéltek...:S

Minden esetre ha tiltod, csak rosszabb lesz..Kinövi majd..

2013. aug. 19. 16:34
 19/74 A kérdező kommentje:
Sajnálom őszintén a barátodat, mert azért nem kívánom senkinek sem az ilyet, de ne járjon a lányommal. Ő normális fiút érdemel.
2013. aug. 19. 16:35
 20/74 anonim ***** válasza:
Anyuka ! Miért kapod fel ? 17 éves, a válasz egyszerű: MAJD KINÖVI
2013. aug. 19. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!