Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a nagy meleg roham?
Tilos a szexuális orientáció miatti diszkrimináció, de az nincs megtiltva, hogy két férfi vagy két nő együtt éljen, és szexeljenek, csókolózzanak, szeressék egymást.
Én azt nem értem hogy miért zavar:) Mármint... sosem értettem miért kell olyasmivel foglalkozni valakinek, ami bosszantja, undorodik tőle, vagy egyszerűen csak képtelen elfogadni. Teszemazt nem szeretem a ruszlit, mert ha ránézek is felfordul a gyomrom. Akkor a megoldás, hogy: nem fogok ruszlit nézegetni, ruszlit enni, de általában még csak szóba sem hozom. Ennek ellenére ettől nem gondolom beteg embernek, ostobának, vagy más fajba tartozónak akik szeretik a ruszlit.
Tudom nagyon leegyszerűsített a példa, de ez van, jobb nem jutott eszembe.
Szóval gyakorolj némi toleranciát én azt javaslom, a kedvedért nem lesz kevesebb meleg.
Jó volt a "ruszlis" példa :D tényleg leegyszerűsített, de talán így megértik a lényegét a dolognak. Amit nem kedvelnek, azt nem kell utálni,gyűlölni,kirekeszteni,lenézni,megvetni.. Meg akkora idióták vagytok, mi az hogy nőkben való csalódás miatt lenne valaki meleg? meg, hogy betegség??
A szexuális orientáció már a megszületés előtt eldől. Betegségnek meg inkább a homofóbiát tekintsük!!
Ami jó hír ebből kigyógyulhattok.
Remélem az ilyeneknek lesz meleg/bi/leszbikus gyereke és rájöttem, hogy nem ez alapján kell értékelni másokat.
19/f/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!