Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gondoltál már arra, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoltál már arra, hogy a párod vagy te halsz meg előbb?

Figyelt kérdés
Tudom elég negatív téma, meg felesleges és rossz ilyenre gondolni, de most fejeztem be egy filmet, ami ilyesmi témáról szól és csak elgondolkodtam. Én nem tudnék a párom nélkül élni szerintem, szóval inkább szeretnék előbb én. Ti gondoltatok már erre?
2013. aug. 16. 01:23
 1/6 Sir Sarcasm ***** válasza:
Csak nem a Most jó-t nézted?
2013. aug. 16. 01:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Jobb előbb.

Én mondjuk szeretném,hogy utána is csináljanak meg 1-2 dolgot a testemmel,mint a Hóbortos hétvégében :D

2013. aug. 16. 01:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem,hogy mi volt a film címe?:)

(épp kifogytam szóval ha jó volt én is megnézném)

Egyébként nem tudom:/

Szerintem én halok meg először de ha ő halna meg én utána mennék:)

Persze mindezt 80 év fölött:)

2013. aug. 16. 01:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Az Édes november-t néztem épp :)
2013. aug. 16. 01:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyszer merült már fel köztünk ez a téma a párommal, és azt mondta, biztos ő hal meg előbb, mert 9 évvel idősebb nálam. De hiába, sajnos ez nem korhoz van kötve :/
2013. aug. 16. 01:31
 6/6 Sir Sarcasm ***** válasza:
Gondolom te vagy a leányzó a kapcsolatban, szóval te élnél tovább. A nők általában tovább élnek.
2013. aug. 16. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!