Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarok halni. Nagyon szeretem a paromat de nem akarok hazugsagban elni, nincs ertelme az eletemnek, mar mindent feladtam o erte, most mit csinaljak?
De megtettem...
Alig vettem be es ossze-vissza hanytam magam.aztan hazajott a parom es nagyon ki volt bukva, hogy mit tettem.Felakarta hivni a batyamat, de vegul csak megakadalyoztam, szerencsere. A parom azota is haragszik ram, alig szolt hozzam, talan most igy delutan fele megtort egy kicsit. azt mondta nagyon osszetortem a szivet ezzel es a bizalmatlansagommal es fogjam mar fel hogy nem o irta azt a levelet.Azt mondta megert engem is de probaljam meg en is megerteni ot, hogy o mit erez es hogyan valljon be egy olyan dolgot amit meg sem tett. Azt mondta ha tenyleg o irta volna mar reg bevallotta volna. hat nem is tudom.... mostmar tenyleg nem tudom mit higyjek.
Ja es valaki azt irta fiktiv amit irtam...
Lehet, hogy szemtol szembe nem mondanek ilyen dolgokat, de nektek nincs miet hazudjak. Csak azt akartam, hogy valaki meghallgasson, hogy elmondhassam a problemaimat, az erzeseimet, masnak en ezt nem tehetem meg...
Mindenképpen üljetek le és beszéljétek meg a kapcsolatotokat! Be kell látnod, hogy az nem felnőtthöz méltó viselkedés, hogy ha valami probléma van, akkor azt nem megoldod, hanem egyszerűen elfutsz előle. 19 éves vagy, előtted lenne az élet, de feladtad a lehetőségedet egy kapcsolatért (akármilyen szintű kapcsolatról van szó, a mai világban két kézzel kellene kaparnod, hogy valamilyen képesítést szerezz), arról nem is beszélve, hogy bizonytalan helyzetben iszonyatos nagy ostobaságot csináltál. Gondold végig: hogy bízzon így meg benned a párod később, hisz bármikor találsz egy taknyos zsepit és azt hiszed, a párod megcsal mert az erre meg arra utal. Ha problémátok van, tessék leülni, megbeszélni! Ha meg megcsal, akkor az azt jelenti, hogy nem szeret Téged, nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele - hagyd ott és keresd meg azt, aki tényleg szeret!
Szerintem beszéljetek, de ne csak a kapcsolatotokról, hanem a Te a tanulásodról is, és mindenképpen menj egyetemre, ha teheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!