Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a volt barátomba. Mit csináljak, ha azóta már vőlegényem van, és ő is új életet kezdett?
Ha tudod h soha nem lesz semmi akk minek kérdezed?
Szerintem egy próbát megér. Menj vissza hozzá. Egyszer élünk. Ne olyan ember mellett kelljen megöregedned akit nem is szeretsz..
hát, ha nem vagy boldog a vőlegényeddel, akkor csak azért vele maradni mert mindenki ezt várja v mert úgy érzed muszáj, nem túl okos ötlet...úgyis vagy elváltok vagy nagyon eldurvul..
keresd meg azt a barátot, mert lehet h ő is pont így érez, csak nem meri ide sem kiírni ....
A volt barátodról nem mondok semmit, de ha nem akarsz a vőlegényeddel lenni, hagyd ott. Se neki, se Neked nem lesz jó.
A többieket meg sz@rd le.
Nekem is az volt, hogy a többéves kapcsolatomban már eldöntötték a dolgokat az anyósjelölték-egyéb rokonok, csináljunk unokát, hol házasodjunk... de a problémáinkat nem látták. Csak azt, hogy már közelebb vagyunk a 30-hoz, mint a 20-hoz.
Ő úgy volt, hogy nem túl fényes kapcsolat, de már családot akar és ezért el fog venni. Na de nekem ez így nem jó!
Azóta van új kapcsolatom, akivel tényleg nagyon-nagyon jó minden és annyira örülök, hogy nem törődtem bele abba, amit elterveztek nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!