Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőmmel?
hát az biztos hogy a távkapcsolat nehéz dolog, és nagyon nehezen működik, de ha bármi értelmet látsz benne, hogy legyen, akkor azt tanácsolom, hogy beszélj vele amennyit csak tudsz, és kérdezősködj, érdeklődj, ja és nem tudom hogy mennyire vagytok barátok, de ha nekem akár a haverom csaja próbálkozna, helyből leringyóznám, elküldeném a francba, és a haveromnak is megmutatnám, hogy miket írt, akkor meg főleg ha egy barátommal történik
na tessék itt egy regény neked:)
Tehát az a lényeg, sokat beszélek vele. Ez az egész úgyvolt hogy Haverom meg Ő smúzoltak MSN-en mert én nem foglalkoztam a barátnőmmel. Aztán a Haverom elmondta, és persze barátnőm kezdte, de megbocsájtottam Neki mert ezt én is eljátszottam egy lánnyal, persze csak interneten keresztül "húztúk" egymást. De mindig én vagyok Barátnőmnek a rossz, idézem : "tisztelni , becsülni , büszke lenni , bizni , szeretni?" Ezt várja el, de ebből majdnem mind megvan, kivéve a bizás ezek után.
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!