Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarok halni. Nagyon szeretem a paromat de nem akarok hazugsagban elni, nincs ertelme az eletemnek, mar mindent feladtam o erte, most mit csinaljak?
Mostmar en is tudom es hidd el nagyon banom, hogy megismertem es hittem neki es olyan sokat tettem erte...
Ugy dontottem, hogy ma este megteszem, kiugrok es csak remelem, hogy meghalok es nem elem tul nyomorekkent.
Nincs mas valasztasom nem akarok nelkule elni, de olyan fajdalmat okozott amit nem tudnek megbocsatani es elfelejteni sem es tultenni sem tudom magam es talan nem is akarom
És a saját fájdalmad átadod azoknak, akiknek hiányozni fogsz? Anyukádnak, a bátyádnak, a barátodnak? Nem tud téged számukra pótolni semmi sem. És a párod, akit ennyire szeretsz, ilyen súlyosan büntetni? Egy megcsalás sem érdekel ekkora élet végig tartó bűntudatot, hát még egy levél. És annyi dolog van még az életben, ami rád vár!
Én is átéltem a poklok poklát, amikor 2,5 év után elhagyott a párom, és ugyanígy éreztem, meg akartam halni, órákig álltam a Margit hídon, egy elég furcsa, transz-szerű állapotban, de nem tettem meg.. Nem hagyok magam után ilyen űrt, mint amit ő hagyott bennem. Ez kb. 2 hónapja volt, és egyre jobban érzem magam, újra felépítettem az életem, találtam új hobbit, sokat vagyok a barátaimmal, és bár még mindig fáj, és hiányzik, egyre tompább az érzés. Pedig azt hittem akkor is, hogy soha, soha nem lesz jobb. S lám.
Ne add fel. Ha szeretnél beszélni, írj egy emailt, vagy bármi!
21/L
*elírtás: érdekel = érdemel :)
előző
NE tedd meg!
Csak magadra gondolsz? Életre szóló fájdalmat okoznál édesanyádnak, a bátyádnak, és egy életere tönkre tennéd a barátodat akit állítólag annyira szeretsz?
Nem lehetsz ennyire önző. Főleg, hogy nincs veszve semmi... vissza mész a szüleidhez, elvégzed az egyetemet, és tudom, hogy msot úgy érzed, vége mindennek, de ha megcsalt, nem ő volt az Igazi, és találsz mást, aki viszont az =)
Csak gondolj bele : a bátyád a barátnője miatt megöli magát. Anyukád hív telefonon. Zokog, a fájdalomtól alig bír megszólalni. És akkor hazamehetnél. A temetésére. Mit éreznél akkor, mond?
Megteheted ezt velük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!