Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarok halni. Nagyon szeretem a paromat de nem akarok hazugsagban elni, nincs ertelme az eletemnek, mar mindent feladtam o erte, most mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Azt hiszem megcsal a parom, bar ebben nem vagyok biztos, de meglattam egy emailt, hogy ismerkedni akar egy lannyal. Rakerdeztem. Azt mondta nem o irta, ismerem a stilusat es majdnem hogy biztos vagyok benne hogy o irta csak nem vallja be.
2009. okt. 28. 13:26
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
feltortem a facebookjat es ott volt az elkuldott levelekben.nem tudom mintha Isten is ugy akarta volna, jott egy erzes es megtettem es sajnos igazam lett:( bar mondom hogy tagadja,szerintetek? en nem akarok massal lenni, az egesz eletemet elkepzeltem vele es nem tudok es nem is akarok tovabblepni.nagyon gyava vagyok ongyilkossag teren, de most ugy erzem, hogy nem erdekel senki es semmi es most tenyleg ugy erzem, hogy megtudnam tenni. nem akarok gondolkozni, mert akkor rosszabb, van egy batyam akit imadok es o is engem es az anyukam akiert barmit megtennek, de most nem gondolok rajuk, mert nagyon faj:((( akkora fajdalmat erzek es megakarok szabadulni ettol az erzestol es hiaba megyek haza, attol semmi sem fog valtozni, csak nekem lesz nehezebb
2009. okt. 28. 15:10
 12/33 anonim ***** válasza:
88%
Eleve nem lett volna szabad az egyetemet feladni, és ha igazén szeretett volna ez a pasi, nem hagyta volna ezt! Ráadásul még meg is csal - valami biztos van a háttérben. Szerintem menj haza a szüleidhez, jövőre kezdd el az egyetemet!!!!!!!!!! Ha a párod annyira veled akar lenni, akkor majd alkalmazkodik ő Hozzád. 18 éves vagy, egyszer élsz, tanulnod kellene... Sokan egyetem mellett is férjhez mennek, családot alapítanak, vagy utána! Ez manapság nem lehet egy nő számára vagy-vagy kérdés.
2009. okt. 28. 15:18
 13/33 A kérdező kommentje:

Mostmar en is tudom es hidd el nagyon banom, hogy megismertem es hittem neki es olyan sokat tettem erte...

Ugy dontottem, hogy ma este megteszem, kiugrok es csak remelem, hogy meghalok es nem elem tul nyomorekkent.

Nincs mas valasztasom nem akarok nelkule elni, de olyan fajdalmat okozott amit nem tudnek megbocsatani es elfelejteni sem es tultenni sem tudom magam es talan nem is akarom

2009. okt. 28. 15:23
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

És a saját fájdalmad átadod azoknak, akiknek hiányozni fogsz? Anyukádnak, a bátyádnak, a barátodnak? Nem tud téged számukra pótolni semmi sem. És a párod, akit ennyire szeretsz, ilyen súlyosan büntetni? Egy megcsalás sem érdekel ekkora élet végig tartó bűntudatot, hát még egy levél. És annyi dolog van még az életben, ami rád vár!

Én is átéltem a poklok poklát, amikor 2,5 év után elhagyott a párom, és ugyanígy éreztem, meg akartam halni, órákig álltam a Margit hídon, egy elég furcsa, transz-szerű állapotban, de nem tettem meg.. Nem hagyok magam után ilyen űrt, mint amit ő hagyott bennem. Ez kb. 2 hónapja volt, és egyre jobban érzem magam, újra felépítettem az életem, találtam új hobbit, sokat vagyok a barátaimmal, és bár még mindig fáj, és hiányzik, egyre tompább az érzés. Pedig azt hittem akkor is, hogy soha, soha nem lesz jobb. S lám.

Ne add fel. Ha szeretnél beszélni, írj egy emailt, vagy bármi!

21/L

2009. okt. 28. 15:49
 15/33 anonim ***** válasza:

*elírtás: érdekel = érdemel :)

előző

2009. okt. 28. 15:50
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Légy szíves NE UGORJ!!!!!!!!!!!!!! Ne ugorj sehova, ha már drasztikus lépést akarsz, akkor pakolj össze és menj a szüleidhez. Ha a párodtól félsz, hogy cirkuszolni fog, akkor csináld azt, hogy hazamégy a szüleidhez "látogatóba" és "elfelejtesz" visszamenni. Egy okos, értelmes lány vagy, nehogymár egy pasi miatt eldobd magadtól az életet, meg tudod Te oldani a problémáidat másképp is! (Az öngyilkosság különben sem megoldás!) A szüleidnek is hogy esne, hogy öngyilkos lettél, és meg sem próbáltál előtte segítséget kérni tőlük?! Nem ezért neveltek fel a szüleid 18 éven keresztül, hogy aztán így elveszítsenek! Akár hívd fel őket MOST és mondd el nekik, hogy mi történt! Ne csinálj hülyeséget! Ha már annyira ragaszkodsz hozzá, akkor is legalább várj vele, és előtte próbálj más megoldást keresni, az öngyilkosságot be lehet utólag pótolni (csak nem kell :P), viszont ha elsieted, amikor nem is ez a megoldás, akkor már nem tehetsz semmit. Veled vagyunk!
2009. okt. 28. 16:05
 17/33 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom, hogy velem vagytok, nagyon nagyon, de annyira tehetetlen vagyok, ugy erzem most ez a legjobb megoldas.
2009. okt. 28. 16:18
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy tehetetlen, egyáltalán! Akkor vagy tehetetlen, ha elveszel magadtól minden lehetőséget. De neked van kiutad! Van családod, vannak tervek amikben kapaszkodhatsz! Egy pasi nem jelentheti a világot, akármennyit feláldoztál érte. Ha ezek után amiket tették érte még ő írogat emaileket lányoknak, egy igazán gerinctelen alak. És magad és a szeretteid büntetni érte megoldás? Ésszerű?! A fájdalom elvakít, ez természetes, de ne hidd azt, hogy ez egy jó döntés. Ezer apró dologban kapaszkodhatsz. Csak egy darabig lesz rossz. Csomagolnod kellene, és hazamenned. Hátha akkor a barátodban megtörik valami, és tudtok őszintén beszélni. Ha öngyilkos leszel, akkor soha nem tudod meg mi történt és miért. És minden jót is eldobsz a fájdalommal együtt. Ne tedd.
2009. okt. 28. 16:28
 19/33 anonim válasza:
100%
NE tedd meg!!! Hidd el, ez nem megoldás. Nagyon sok ember van, akinek hiányoznál, családod, barátaid... egy pasi nem a világ! Gondold meg! Nagy jövő áll előtted, fiatal vagy és okos! Próbálj meg a szüleiddel beszélni, de semmiképp se tedd meg, ne add fel az életed!!!
2009. okt. 28. 16:43
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

NE tedd meg!

Csak magadra gondolsz? Életre szóló fájdalmat okoznál édesanyádnak, a bátyádnak, és egy életere tönkre tennéd a barátodat akit állítólag annyira szeretsz?

Nem lehetsz ennyire önző. Főleg, hogy nincs veszve semmi... vissza mész a szüleidhez, elvégzed az egyetemet, és tudom, hogy msot úgy érzed, vége mindennek, de ha megcsalt, nem ő volt az Igazi, és találsz mást, aki viszont az =)

Csak gondolj bele : a bátyád a barátnője miatt megöli magát. Anyukád hív telefonon. Zokog, a fájdalomtól alig bír megszólalni. És akkor hazamehetnél. A temetésére. Mit éreznél akkor, mond?

Megteheted ezt velük?

2009. okt. 28. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!