Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarok halni. Nagyon szeretem a paromat de nem akarok hazugsagban elni, nincs ertelme az eletemnek, mar mindent feladtam o erte, most mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Azt hiszem megcsal a parom, bar ebben nem vagyok biztos, de meglattam egy emailt, hogy ismerkedni akar egy lannyal. Rakerdeztem. Azt mondta nem o irta, ismerem a stilusat es majdnem hogy biztos vagyok benne hogy o irta csak nem vallja be.2009. okt. 28. 13:26
21/33 anonim válasza:
Na és ha megcsal? Akkor annyit ért!:( Tuti szép vagy majd találsz egy olyat aki megbecsül! :)
22/33 A kérdező kommentje:
felmentem a 10.re de be van zarva az ajto, nem tudtam felmenni a tetore.hazajottem es az egesz hazat felkutattam es jo sok gyogyszert osszeszedtem amit csak talaltam es bevettem...tobb mint a felerol azt sem tudom mire van,mostantol Isten kezeiben van az eletem,ha valamilyen csoda folytan tulelem,irok nektek,puszi
2009. okt. 28. 16:50
23/33 anonim válasza:
EGYETLEN FÉRFI SEM ÉRDEMLI MEG, HOGY ELDOBD ÉRTE AZ ÉLETEDET!!!!!!!
SZÜKSÉGE VAN RÁD A CSALÁDODNAK! HÍVD FEL ANYUKÁDAT, VAGY A BÁTYÁDAT. UTÁNA BIZTOS NEM LESZ KEDVED VÉGET VETNI AZ ÉLETNEK.
24/33 A kérdező kommentje:
nem erzem magam csunyanak,modell akartam lenni,nemreg jelentkeztem is egy ugynoksegnel.pont ezert nem ertem mi volt az ami nem volt jo bennem,miert tette ezt velem es raadasul meg tagad is ez talan meg jobban faj, hogy csak akkor volt ferfi amikor ismerkedni akart egy lannyal de most nem az hogy bevallja.
2009. okt. 28. 16:54
25/33 A kérdező kommentje:
egy lelki terror ez az egesz es ezt soha nem birtam,fizikailag barmit,de a pici szivem es a lelkem nem olyen erosek
2009. okt. 28. 16:55
26/33 A kérdező kommentje:
most megyek lefekszek,nincs erom tovabb irni,koszonom mindenkinek, hogy foglalkozott velem.nagyon jol esett,puszi mindenkinek es ne legyetek ilyen gyengek mint en
2009. okt. 28. 16:57
27/33 anonim válasza:
Itt vagy még? Dugd le az ujjad és addig tartsd lent amíg ki nem hánytad a gyógyszereket!!!!!!!!!!!! Vagy hívd ki a mentőket! Melyik városban vagy? Kikeresem neked az ottani ingyenes lelkisegély telefon számát!
28/33 anonim válasza:
Ha esetleg meg is csal, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy már nem szeret. Jó, tudom, hogy ocsmány dolog, de nem vagyunk beprogramozva. Becsúszhatnak dolgok sajnos.
29/33 anonim válasza:
Nekem a vége kicsit fiktív, mert ha beveszel két marék gyógyszert, akkor több mint valószínű, hogy nem tudsz lefeküdni, olyan rosszul leszel rövid időn belül, hogy ordítasz a fájdalomtól és izzadsz, verejtékezel, gyorsul a szívverésed, zavart leszel, de pihenni nem tudsz az tuti. Már bocs.
30/33 anonim válasza:
Azért remélem nem tetted meg, amit leírtál. Ha valaki olyan miatt akarod eldobni az életed, aki nem szeret, akkor értelmetlen az egész és csak azoknak okozol fájdalmat, akik tényleg szeretnek és melletted állnak! Tényleg ezt akarod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!