Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? ( bővebben lent)
Két hete járok egy lánnyal,de nem érzem azt a tüzet mint mikor szerelmes vagyok:S Az az igazság hogy nekem még ő az első barátnőm, mert eddig mindig vissza utasítottak, ez mély nyomot hagyott bennem, és már évek óta nem tudok szerelmes lenni.:S
Szóval nem tudok igazán felszabadult lenni mellette, és még most is van hogy úgy megyek vele randizni hogy parázok hogy mi lesz.szokatlan még ez nekem.:S szerintetek mehet ez így tovább? lehet csak idő kéne még nekem és aztán jobb lesz?

én is sokáig voltam ezzel így egy nagyobb szakítás után, szerintem még idő kell neked, de azért olyan sokáig se húzd, mert az se neked se a lánynak nem jó..
próbálj pozitívan állni a lányhoz és meglátod, hogy jobb lesz :)
sok sikert^^
Semmi gond nincs azzal, hogy két hét után még nem vagy szerelmes, sőt... Az izgulás meg csak jó dolog, én több mint egy éve vagyok együtt a barátommal de még mindig izgulok, ha találkozunk. :)
Randizgassatok, élvezd a vele töltött időt és majd adja magát a dolog. Akkor kezdj el aggódni, ha később sem érzel majd iránta semmit... De most még csak szórakozz és érezd jól magad. Ennyi a lényege :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!