Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? ( bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? ( bővebben lent)

Figyelt kérdés

Két hete járok egy lánnyal,de nem érzem azt a tüzet mint mikor szerelmes vagyok:S Az az igazság hogy nekem még ő az első barátnőm, mert eddig mindig vissza utasítottak, ez mély nyomot hagyott bennem, és már évek óta nem tudok szerelmes lenni.:S

Szóval nem tudok igazán felszabadult lenni mellette, és még most is van hogy úgy megyek vele randizni hogy parázok hogy mi lesz.szokatlan még ez nekem.:S szerintetek mehet ez így tovább? lehet csak idő kéne még nekem és aztán jobb lesz?

2009. okt. 28. 11:55
 1/2 anonim ***** válasza:

én is sokáig voltam ezzel így egy nagyobb szakítás után, szerintem még idő kell neked, de azért olyan sokáig se húzd, mert az se neked se a lánynak nem jó..

próbálj pozitívan állni a lányhoz és meglátod, hogy jobb lesz :)

sok sikert^^

2009. okt. 28. 12:01
 2/2 anonim válasza:

Semmi gond nincs azzal, hogy két hét után még nem vagy szerelmes, sőt... Az izgulás meg csak jó dolog, én több mint egy éve vagyok együtt a barátommal de még mindig izgulok, ha találkozunk. :)

Randizgassatok, élvezd a vele töltött időt és majd adja magát a dolog. Akkor kezdj el aggódni, ha később sem érzel majd iránta semmit... De most még csak szórakozz és érezd jól magad. Ennyi a lényege :)

2009. okt. 28. 15:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!