Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tetszenek annyira az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszenek annyira az EMO/Scene fiúk a lányoknak?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem a mai fiatal lányokat (13-17). Miért jönnek be nekik ennyire ezek a lányos fiúk? Ránézek ezekre a "Férfiakra" és elfog a nevetés. Vasalt haj, pattanásig feszülő gatyák, festett körmök, meg kifestett szemek. Mi ez? Ilyen egy fiú? És ezek után megnézünk egy Myvip adatlapot egy ilyen fiúról és hemzsegnek alatta a kislányok áradozásai, istenítései. Úgy beszélnek, mint a kislányok, úgy viselkednek, mint a homokosok. Én azt hittem egy lánynak igazi fiúra van szüksége. Olyanra, aki ha kell megvédi vagy van benne Férfias vonás. Nem ez a vonzó? No persze, nem a kigyúrt macsókra gondolok, hanem egy normális Férfias jellemre, kinézetre. Mi van a mai lányokkal? Tudom, most ez a trend, na de akkor is. Félreértés ne essék, én 23 éves vagyok és már több éve boldog kapcsolatban élek egy gyönyörű lánnyal, tehát nem az irigység beszél belőlem, csupán a kíváncsiság. Egyszerűen nem értem...
2009. okt. 28. 11:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
17:12 vagyok. Adott a véleményükre a fene. Engem nem érdekelnek, csak a buszmegállóban nagyon néztek, én meg gondoltam mitől vagyok ilyen érdekes, megkérdezem. És ezt a már leírt választ kaptam. Bíztató. Debrecen sajnos tele van ilyenekkel, nem győzök pislogni a villamoson sem.
2009. okt. 28. 18:07
 22/30 anonim ***** válasza:
17:12nek megint: hát én Pesten lakom, de nem találkozom ilyenekkel, vagyis nem állok szóba velük....felesleges....ha vki(k) nagyon néz, akkor nem foglalkozom vele és látják, hogy nem érdekel, onnantól kezdve már ők sem foglalkoznak velem, de nem szokott ilyen lenni, h azért bámulnak, mert nem vagyok emos, de mondjuk nem is hagynám magam, h ezért piszkáljanak.....
2009. okt. 28. 19:45
 23/30 anonim ***** válasza:
10-13 évvel ezelőtt meg a nyálas fiúcsapatokkal volt ugyanez - pár év és jön valami más hülyeség.
2009. okt. 28. 21:57
 24/30 anonim ***** válasza:
igazából én 13/L vagyok,és nekem személy szerint,taszítóak ezek a "fiúk".Magam sem értem.
2009. okt. 29. 12:28
 25/30 anonim ***** válasza:
Talán kicsit elkéstem a válaszadással, de én azzal magyarázom magamnak, hogy mert egy 16 éves elbaszott izlésű p*csa vagyok. és nem tehetek róla, de ők jönnek be, ez van :D
2009. dec. 13. 23:45
 26/30 anonim válasza:
héé bébibogyó én is lány vagyok és szerintem egy emos srác kitesz egy egész melegfelvonulást xD nagyon nem néznek ki jól, visszataszító a gondolkodásmódjuk. szvsz. de biztos van bennük vmi ha annyi csajnak tetszenek... én még nem jöttem rá mi lehet ez a "valami"
2010. márc. 13. 23:41
 27/30 anonim válasza:

én személy szerint néhánytól eltudnám magam hányni! vannak helyesebbek akiknek a hajuk olyan formájú, vagy csak csőnacit hordanak, de semmi más. Legfeljebb csak "cukinak" tartják őket (nem tom miért xD), de nem igazi FÉRFINAK! Meg az ilyenekkel nem tarthat sokáig egy normális kapcsolat max. pár hónap... meg szerintem ez csak egy bizonyos korig tart, ez a rajongás... olvastam valahol, hogy jobban bejönnek azok a fiúk a kányoknak akik "lányosabbak" mint az átlag xD de szerintem ez nem mindig van így... én rendes pasit tudnék csak elképzelni magam mellett! olyanokat SOHA!

13/L

2011. márc. 26. 20:43
 28/30 anonim válasza:

Nekm is bejönnek szal :$

de mit törődtök velük? az ő élete,az ő dolga h mi teccik nekik benne :'D ha szereti akkor? cccc

2011. máj. 10. 18:17
 29/30 anonim ***** válasza:

de bírom h mindenki azt mondja h :" jaj ,ezek h néznek ki? bláá,hányingeer"

bazz,fogadok akik ilyeneket írnak,azok se néznek ki jobban ;)

emo/scene párti vok..tess lelehet hurrogni...lesz@rom!!

meg mi az h ennyire elítélitek őket? meg külső alapján döntitek el h számukra mennyi ideig tart egy kapcsolat?! -.- száánalom

Mi? jártál már velük h ennyire tudod?

2011. júl. 14. 02:40
 30/30 anonim válasza:

sosem írkáltam egy netes emo scene pasinak hogy milyen hejes vagy stb..sőt soha nem írtam önszántamból pasinak ! XD

szánalmasak ezek a minipicsuk -.-"

2011. júl. 27. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!