Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van abból, hogy a barátom más lányoknak udvarolgat facebookon! Mi szükség van arra, hogy tudassa a lányokkal lájkolással, meg kommenteléssel, hogy tetszenek neki?
Szerintem már eleve az szánalmas dolog, hogy facebook-on udvarolgat.
Most ez az udvarolgatás abban merül ki, hogy lájkolja a képeket? Vagy mást is csinál? (privát üzikben leírja mit akar tőlük meg ilyenek?)
Az egész facebook lájkolás csak arra jó, hogy az ember felhúzza magát rajta:@
Lájkold te is a pasik képét, vagy valami, írj hozzászólásokat, úgy hogy a párod is lássa.
Hát figyelj. Én már 21 éves vagyok, és ha ilyet látnék a barátomtól, valószínű rosszul esne, de ha nem rendszeres a dolog, nem csinálnék belőle gondot. Ha rendszeres lenne, akkor rákérdeznék, hogy neki hogy esne, ha egy másik srácnak a képeit "lájkolgatnám" állandóan és még le is írnám, hogy milyen helyes srác?! Szóval, próbáld ki, hogy neki hogy esne. Keress egy közös ismerőst, lehetőleg, akit ő is nézeget, és kezd el "lájkolgatni".
Nálam nem elég indok ez egy szakításhoz, azért írom ezt, hogy inkább leckéztesd meg, de persze te döntöd el.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!