Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van abból, hogy a barátom más lányoknak udvarolgat facebookon! Mi szükség van arra, hogy tudassa a lányokkal lájkolással, meg kommenteléssel, hogy tetszenek neki?
Szerintem is gyerekes, bár nem tom mennyi idős a barátod, mert ha 15 akkor még okés is.
Szerintem meg kéne neki mondanod h ha komolyan gondolja veled akkor olyan dolgot tegyen meg ami fordított esetben neki nem esne rosszul ha te tennéd meg ugyanazt.
Csak ezeken a dolgokon előtte el kéne magában gondolkoznia mielőtt cselekszik h h eshet ez a másiknak.
Engem szeret a barátom. Viszont simán a képembe mondja, hogy ha jó nőt lát, meg is nézi vagy ha megdugná. Ezen nem sértődök be, mert tudom, hogy bízhatok benne. Ha meg akar csalni, úgyis megteszi, féltékenykedéssel meg csak rontanék a helyzeten. Én is megnézek másokat, nőket, pasikat egyaránt, de tudom, hogy soha nem csalnám meg a páromat.
Szóval amíg csak lájkolgat, addig nincs gond. Miért ne tetszhetne neki más csaj képe is? Vagy úgy gondolod, hogy járjon csukott szemmel és ne is vegyen észre más lányt? Ezt nem kérheted tőle. A túlzott birtoklástól megy tönkre a kapcsolatok nagy része.
Engem szeret a barátom. Viszont simán a képembe mondja, hogy ha jó nőt lát, meg is nézi vagy ha megdugná. Ezen nem sértődök be, mert tudom, hogy bízhatok benne. Ha meg akar csalni, úgyis megteszi, féltékenykedéssel meg csak rontanék a helyzeten
Neked vagy elvette az eszed a szerelem vagy már most megalkuvó állásponton vagy, ugyanis, nem, nem normális dolog, hogy a pasid hangot ad annak, hogy ezt vagy azt megdugná, hanem oltári bugris taplóság és tiszteletlenség feléd nézve.
az enyém is ezt csinálja, lájkol meg kommentelget is. volt már olyan hogy egy csaj feltöltött magáról egy képet és a saját arcának bejelölte a barátomat. és csak őt.
hát fantasztikus érzés
19/L, 19/F
Szerintem ez nem taplóság. Mi együtt szoktuk nézegetni a pasikat is, lányokat is. Elmondja ő is a véleményét, meg én is. Meg pl. én látok egy számomra szép lányt, megkérdezem tőle, hogy tetszik? Ő vagy azt mondja, hogy igen, vagy azt, hogy nem. Akármit mondd, nem sértődök meg. Ő is szokta tőlem kérdezgetni, hogy jó pasi XY? Nem sértődik meg, ha azt mondom, hogy igen. (Bár erre alig van példa, mert nekem nagyon kényes ízlésem van, és nagyon kevés pasi tetszik.) Egy komoly kapcsolat ennyit simán kibír, még többet is. Ha ilyenen megy a sértődősdi, akkor az még nem elég érett kapcsolat, vagy az emberek nem elég érettek benne.
A lényeget nem sikerül megértened. Nem arról van szó, hogy nem lehet megosztani a véleményünket egymással. Én is meg szoktam kérdezni a barátomat, hogy szerinte xy jó nő-e vagy ő tőlem, hogy z jó pasi-e. Lehet erre kulturáltan válaszolni is, nem pedig arra írányítani a választ, hogy de megdugná, mert az igenis ordenáré taplóság. Azért ne akard elhitetni, hogy ha mondjuk a barátod egy nálad klasszisokkal jobb nőre azt mondaná, hogy de megb.szná, nem éreznéd úgy mintha kést vágtak volna beléd, mert ha ennek az ellenkezőjét állítod, nem hiszem el. Ez itt nem a bizalomról meg az érett párkapcsolatról meg az egyéb sallangokról szól: szerintem pont az az éretlen párkapcsolat, ahol ez megengedett.
Várj, várj, nem én néztem az együtt nézegetős választ. Az egy másik válaszoló volt. Én az vagyok, akinek először reagáltál.
Szóval: nem vagyok megalkuvó, tök jól működik a kapcsolatunk. Egyszerűen csak őszinték vagyunk egymással. Azt is megmondja, ha nem tetszik neki az öltözékem, ha fogynom kéne, ha szőrös a lábam, és fordítva ugyanaz. Nem titkolózunk, minek az? Az eltitkolt, elfojtott problémákból lesznek később a nagy balhék.
Talán ha szóba jön egy csinos nő, akkor mondja azt, hogy jaj de csúnya, hozzá se érnék? Az jobb lenne, ha hazudna? Ő csak annyit mond, hogy megdugná. Ha nem lennék én. Természetes pasi-reakció. Akkor lenne gáz, ha nem váltana ki belőle egy szexi nő semmilyen reakciót. A jó nőket meg akarják dugni, a jó pasikkal pedig meg akarjuk dugatni magunkat, nem?
Előző vagyok.
Persze nem egyből azzal indít minden jó nő láttán, hogy hú de megdugnám. Ez tényleg taplóság lenne részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!