Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tetszenek annyira az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszenek annyira az EMO/Scene fiúk a lányoknak?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem a mai fiatal lányokat (13-17). Miért jönnek be nekik ennyire ezek a lányos fiúk? Ránézek ezekre a "Férfiakra" és elfog a nevetés. Vasalt haj, pattanásig feszülő gatyák, festett körmök, meg kifestett szemek. Mi ez? Ilyen egy fiú? És ezek után megnézünk egy Myvip adatlapot egy ilyen fiúról és hemzsegnek alatta a kislányok áradozásai, istenítései. Úgy beszélnek, mint a kislányok, úgy viselkednek, mint a homokosok. Én azt hittem egy lánynak igazi fiúra van szüksége. Olyanra, aki ha kell megvédi vagy van benne Férfias vonás. Nem ez a vonzó? No persze, nem a kigyúrt macsókra gondolok, hanem egy normális Férfias jellemre, kinézetre. Mi van a mai lányokkal? Tudom, most ez a trend, na de akkor is. Félreértés ne essék, én 23 éves vagyok és már több éve boldog kapcsolatban élek egy gyönyörű lánnyal, tehát nem az irigység beszél belőlem, csupán a kíváncsiság. Egyszerűen nem értem...
2009. okt. 28. 11:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem undorítóak.Az egyik barátnőm is egy emos 'fiúval' jár,és amikor láttam őket együtt az utcán...esküszöm ha nem lett volna magassarkú a barátnőmön meg nem mondtam volna hogy melyik a lány.Borzasztó!És ők az 'egyediek,stílusosak,trendik és édik'..röhögőgörcsöt kapok az ilyenektől. 14/L
2009. okt. 28. 13:11
 12/30 anonim ***** válasza:

Én is hányni tudnék tőlük.

Csak a divatpics@knak jönnek be, sok olyan van, de nem mind, nem kell rögtön általánosítani. :)

17/L

2009. okt. 28. 14:05
 13/30 anonim ***** válasza:

Én 18 éves lány vagyok és nem bírom az ilyeneket, egyszerűen semmi férfias nincs bennük. Annyira szörnyen és homokosnak néznek ki, hogy már viccesek és emellett olyan komolyan adják elő magukat, hogy emiatt tisztára hülyét csinálnak magukból........

Csak nevetni tudok rajtuk :D

Hát sajna kevés a normális pasi........

2009. okt. 28. 14:13
 14/30 anonim ***** válasza:
ezen már én is gondolkoztam,és ismerőseimmel sokat beszélünk erről...szánalmas :)
2009. okt. 28. 14:26
 15/30 anonim ***** válasza:
sztem undoritóak :s vhogy nemnevezném öket férfinak
2009. okt. 28. 15:01
 16/30 anonim ***** válasza:
47%
Mert Kötsögök :D 16/F
2009. okt. 28. 16:17
 17/30 anonim ***** válasza:
90%
Hol van ez a sok normális, korombeli lány, aki válaszoltak, hogy hányni tudnának ezektől a majmoktól? A környezetemben egyre inkább azt tapasztalom, hogy az ilyen normálatlan hülyegyerekek hódítják meg a csajokat, pedig ha rájuk nézek is elfog a hányinger, a csajok meg azt mondogatják egymásnak, hogy ezek milyen jó pasik... Fúj... Aztán a múltkor megkaptam egy csapat halálvárótól az utcán, hogy míg élek nem lehetek olyan jó pasi, mint Bill(aki amúgy ki a fene?), mert normális a hajam, farmerban, és farmerdzsekiben járom a várost...
2009. okt. 28. 17:12
 18/30 anonim ***** válasza:
93%
Én a billentyűzetet hívom billnek :D
2009. okt. 28. 17:30
 19/30 anonim ***** válasza:
90%

17:12-nek

Amíg nem tudod, automatikusan jobb vagy. Uff, 11:17 voltam.

2009. okt. 28. 17:30
 20/30 anonim ***** válasza:

17:12nek sztem ne állj szóba ilyen csajokkal, semmi értelme, a véleményem u.az róluk, mint az ilyen "pasikról", de ha már beszélgetsz velük, akkor NE ADJ a véleményükre......

Én is hasonló helyzetben vagyok, mint te, csak fordítva....nem nagyon talalkozom normális pasival... dehát majdcsak egyszer.....

2009. okt. 28. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!