Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tetszenek annyira az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszenek annyira az EMO/Scene fiúk a lányoknak?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem a mai fiatal lányokat (13-17). Miért jönnek be nekik ennyire ezek a lányos fiúk? Ránézek ezekre a "Férfiakra" és elfog a nevetés. Vasalt haj, pattanásig feszülő gatyák, festett körmök, meg kifestett szemek. Mi ez? Ilyen egy fiú? És ezek után megnézünk egy Myvip adatlapot egy ilyen fiúról és hemzsegnek alatta a kislányok áradozásai, istenítései. Úgy beszélnek, mint a kislányok, úgy viselkednek, mint a homokosok. Én azt hittem egy lánynak igazi fiúra van szüksége. Olyanra, aki ha kell megvédi vagy van benne Férfias vonás. Nem ez a vonzó? No persze, nem a kigyúrt macsókra gondolok, hanem egy normális Férfias jellemre, kinézetre. Mi van a mai lányokkal? Tudom, most ez a trend, na de akkor is. Félreértés ne essék, én 23 éves vagyok és már több éve boldog kapcsolatban élek egy gyönyörű lánnyal, tehát nem az irigység beszél belőlem, csupán a kíváncsiság. Egyszerűen nem értem...
2009. okt. 28. 11:08
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
95%
Ez a divat.
2009. okt. 28. 11:11
 2/30 anonim ***** válasza:
65%
Szard le ! Én sem értem, de rájöttem jobb lesz ha nem értem meg, mert ha megérteném kb. egyszinten lenne az IQ-m az ilyen emberekkel :) Szóval ne törődj vele !
2009. okt. 28. 11:11
 3/30 anonim ***** válasza:
65%

Ez a divat. Majd ha pár évvel idősebbek lesznek, remélhetőleg visszanéznek a korábbi önmagukra és hülyének fogják tartani.

Ez a baj a mai világgal, hogy bármelyik hülye felvehet egy lila pulcsit, kivasalhatja a haját és máris minden lánynak ő kell, akármennyire semmit nem ér. Akik pedig elvből nem csinálnak ilyet (pl. én, 16/F), azok csak várnak egy normális társra, és közben röhögnek, hogy hova jutott a világ.

2009. okt. 28. 11:17
 4/30 anonim ***** válasza:
73%
Ez a kérdés bennem is felmerült.Huszonéves lány vagyok,de nehezen értem,hogy mi vonzó van bennük,pláne,hogy néha nehezen tudom megmondani ránézésre,hogy fiú vagy lány az illető.Elég gáz,hogy azt kell lesni,hogy van melle vagy nincs. A scene szót bevallom nem ismerem,az emo-ról tudom,hogy micsoda.Tudom öregszem és le vagyok maradva :) Egy dologban azért reménykedem.Mire gyerekem lesz és tinédzser lesz,addigra ez kimegy a divatból.
2009. okt. 28. 11:17
 5/30 anonim ***** válasza:
91%
Azért,mert ez a divat,és a divatos lányoknak a divatos fiúk jönnek be.Még ha valójában nem is tetszenek nekik,akkoris ilyen fiúval fognak járni,mert most ez a menő.De hidd el,vannak még nemdivatos lányok,és nekik a nemdivatos fiúk tetszenek.Nekem például éppen az jön be,ha egy fiúra fel tudok nézni,érzem a biztonságot mellette,stb.Csak az ilyen nemdivatos lányok ugyebár nem kellenek senkinek.Sőt,ha még "egyéniség" se vagy,akkor már akár el is áshatod magad:D
2009. okt. 28. 11:19
 6/30 A kérdező kommentje:
Jaj, ne is mond! Ezek attól vannak elájulva, hogy mekkora egyéniségek, aztán az összes ugyanúgy néz ki. Lány és fiú EMO egyaránt.
2009. okt. 28. 11:29
 7/30 anonim ***** válasza:
nlátod ezt nemértem lányokban.. de akinek azok a buza csávók tetszenek azok sem nornálisak
2009. okt. 28. 11:30
 8/30 anonim ***** válasza:

15 éves lány vagyok, és undorítónak találom őket. Nem tudnám elképzelni, hogy a barátommal a körömlakkon meg sminkcuccokon veszekedjek. Szerintem ezekben a fiúkban semmi férfias nincs, és egyenesen visszataszítók. Nem is olyan rég beszéltünk róluk az egyik barátnőmmel (ő odavan értük), és kértem, hogy magyarázza el, hogy mi rajtuk olyan vonzó. A válasz az volt, hogy: Hát tudod, olyan cukeeeeek, és sexyk, és imádnivalóak!!!

Hát jó, akkor legyenek cukeeeek, meg hasonlók, de nekem nem tetszenek, az biztos :)

2009. okt. 28. 11:32
 9/30 anonim ***** válasza:

khm...

Én legszivesebben hányni tudnék tőlük. Bazz a legtöbbnek feszesebb gatyája van mint nekem, meg jobabn festi magát XD Nekem sose jöttek be és nem is fognak!

14/l

2009. okt. 28. 11:39
 10/30 anonim ***** válasza:
nekem egyáltalán nem jönnek be
2009. okt. 28. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!