Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leszbikus pár vagyunk. Gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus pár vagyunk. Gyerekeket szeretnénk, először örökbe fogadni, aztán sajátot is. És a vallás?

Figyelt kérdés

Megkérek mindenkit, hogy a kérdésre válaszoljon és kíméljen meg az ocsmány megjegyzésektől.

A barátnőm is és én is római katolikusok vagyunk. Azt szeretnénk, ha a gyerekeink is a katolikus Egyházhoz tartoznának. Azzal természetesen tisztában vagyunk, hogy minket nem fogadnak el, de ez vonatkozik a gyerekeinkre is? Hajlandóak egyáltalán megkeresztelni a gyerekeinket? Mivel én egyedülálló anyaként leszek majd számon tartva, ezért nem tudom, hogy ennek lesz -e akadálya? Köszönöm a normális válaszokat!

2013. aug. 15. 12:15
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem irigyellek hogy ilyen helyre mész, mert ez már természetellenes, beteg és elfajult dolog. Túlzott liberális gondolkodásmód, ami megfertőzi az embereket és az egyházat.
2013. aug. 15. 13:55
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
külföldön teljesen elfogadott ez az állapot :) egyébként itt egy két előttem szólóhoz: a lopás, a hazugság és pl. a megcsalás is bűn. ennek ellenére több embert is tudok aki ezekkel a "bűnökkel" együtt élve szinte minden nap a misére jár..szval sztem haggyuk ezt a bűnt követsz el dolgot.. és én pedig sok sikert kívánok nektek, remélem minden célotok teljesül :)
2013. aug. 15. 13:59
 23/44 A kérdező kommentje:
Ez a te véleményed és tiszteletben is tartom. :)
2013. aug. 15. 13:59
 24/44 anonim ***** válasza:
7%

Hát ha szerinted ennek a képmutatásnak van értelme gratulálok, csináld csak.

A Biblia szerint mész a pokolra és kész, áltathatod magad.

2013. aug. 15. 14:16
 25/44 anonim ***** válasza:

Ha nagyon is akarsz gyereket ne erőltesd rá a vallást.

Attól , hogy az egyházhoz tartozik majd még nem lesz jobb ember. Nézd csak meg a történelmet.

Válassza ki ő , hogy mit akar az idő folyamán. Én se vagyok vallásos ember mégis nagyon közel állnak hozzám az ősi kínai tanítások , pedig ortodoxnak kereszteltek. Sőt meditálni is szoktam nagyritkán :D

És végsősoron ne magadra gondolj csak , hanem a gyerekre is.Akárhogy is nézzük nem természetes dolog , amire készülsz.

Előbb-utóbb ki fog tudódni az igazság és ez ellen nem tudsz mit kezdeni.Elején persze bejöm , hogy a párod a barátnőd v. távoli rokon stb. Itt azon fog eldőlni a dolog ,hogy a gyerek hogy fogja kezelni a helyzetet, mert könnyen lehet hogy fellázad ellenetek és keményen kutatni kezd az igazi szülei után. Ez azért nagy trauma egy ember életében.

Szóval keményen gondold végig mert normál esetben sem kis felelősség , így meg pláne nem.

2013. aug. 15. 14:18
 26/44 A kérdező kommentje:
A bűnbocsánat szó neked mond valamit? Mivel nagyobb az én bűnöm egy tolvajétól és társaitól? Ja, hogy én nem károsítok meg másokat? De nem lényeg, maradjunk a témánál. Nekem most csak az a fontos, hogy a gyermekem katolikus lehessen.
2013. aug. 15. 14:20
 27/44 A kérdező kommentje:
Ez a döntse el ő dolog nekem nem nagyon tetszik. Én sosem éreztem úgy, hogy erőltetnék rám a vallást, vagy bármit is.
2013. aug. 15. 14:24
 28/44 anonim ***** válasza:

Te viszont pont hogy erőltetni fogod. Gratulálok...hogy gondolkozol.

Csinálj belőle agymosott vallási fanatistát :D

2013. aug. 15. 14:26
 29/44 anonim ***** válasza:
0%

Te szándékosan bűnben élsz, ennyi erővel gyilkolni,lopni,házasságot törni is lehetne folyamatosan és miben lenne különb egy keresztény?

Pont azért jött Jézus, h kivigyen ebből.

A házasságtörő asszonynak is azt mondta miután majdnem megkövezték ,h "menj el és ne vétkezzél, h rosszabbul ne legyen dolgod"

Te vissza élsz a kegyelemmel és bűnre fordítod, nem lennék a helyedben az ítéletkor.

2013. aug. 15. 14:27
 30/44 anonim ***** válasza:
úgy nézem itt mindenki papot vagy apácát játszik :D nincs olyan ember aki ne követett volna el bűnt. legalábbis szerintem, és akkor most minden ember a pokolra kerül? könyörgöm ez már nevetséges :D amugy meg teljesen a kérdező dolga és választása, mit hogyan cselekszik, senkinek se a dolga, hogy ítélkezzen felette
2013. aug. 15. 14:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!