Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek hogy esne ha ezt mondaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hogy esne ha ezt mondaná a párja?

Figyelt kérdés

Szombaton voltunk két esküvőn is a párommal. Megjegyeztem hogy én nem így szeretném rendezni ahogy ez volt... stb. Mire azt mondta hogy sok sikert szóljak ha megtaláltam azt a szerencsétlent aki elvesz..

( 3 éve vagyunk együtt) de iszonyat rosszul esett még most is elpityergem magam,

L/ 24 Ó/ 27

2013. aug. 14. 20:49
1 2 3
 11/25 Pain for Pleasure ***** válasza:
100%

Mekkora egy p..cs a barátod.

Ha utólag kiderülne hogy csak viccelt, akkor nem érvényes az első mondatom.

2013. aug. 14. 20:54
 12/25 anonim ***** válasza:
Hogy szeretnéd rendezni?
2013. aug. 14. 20:55
 13/25 anonim ***** válasza:
74%
Ha viccelt, akkor is pöts. Ilyet társaságban nem mondunk.
2013. aug. 14. 20:55
 14/25 anonim ***** válasza:
23%
Hahaha jó arc a pasid, megívom egy sörre.
2013. aug. 14. 20:56
 15/25 anonim ***** válasza:

13asnak igaza van, még ha viccelt volna, mások előtt ilyet mondani akkor is megalázó a barátnőjének.

ha pedig nem is viccelt... nekem már biztos nem lenne a "párom".

22L

2013. aug. 14. 20:57
 16/25 anonim ***** válasza:
76%
Ja, társaságban mondta? Akkor az sem számít, ha viccelt... Ez iszonyat nagy bunkóság.
2013. aug. 14. 20:58
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy, semmilyen indokból nem mondunk ilyet.

Amúgy pedig nem kell célozgatni, ez a dolog túl komoly ahhoz, hogy trükközéssel, célozgatással akard elérni... Ha össze szeretnél vele költözni, akkor beszéld meg vele.

Bár szerintem ezek után eszedbe se jusson!

2013. aug. 14. 20:58
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Még viccből sem mondunk ilyet annak, akit szeretünk- lényegtelen, hogy társaságban vagy kettesben, sehogy sem.

Szerintem bunkó. És undok, nagyon. Éreztetted vele legalább, hogy ez így nem okés? Mellesleg, én az a fajta vagyok, akinek ami a szívén, az a száján, és ilyen helyzetben nem érdekelt volna, hogy többen vannak körülöttünk, de megkérdeztem volna, akar-e még a továbbiakban kézen fogva sétálni velem... Ez nagyon rosszul esett volna szerintem bárkinek...

2013. aug. 14. 21:00
 19/25 anonim ***** válasza:
18%
Hányan jöttök még ide, ugyan azt a sablon szart leírni ?
2013. aug. 14. 21:00
 20/25 anonim ***** válasza:
80%
Aki szerint meg jó arc a pasi...hát, csak sajnálni tudom.
2013. aug. 14. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!