Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy egyesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyesek képtelenek tiszteletben tartani, ha az exüknek új párja van?

Figyelt kérdés

A barátom kb. kèt èvig együtt volt egy lánnyal, de már három éve vèget èrt a kapcsolatuk, habár a lány mèg nagyon szerelmes volt. A szakítás után mèg sokáig kereste a páromat mindenfèle ürügyekkel, mèg akkor is, amikor mi már összejöttünk. Karácsonykor, szülinapkor sms-t ír, ès hozzá teszi, hogy a barátom mentse már el az új számát, most meg èppen azèrt írt neki face-n, mert a múltkor ott ment el mellettünk, ès a párom nem köszönt neki - talán azèrt, mert csak utólag vette èszre.

A párom nem szokott reagálni ezekre az üzenetekre, maximum nevetünk egyet rajta, de engem egy kicsit zavar ez az állandó próbálkozás. Neki is van új pasija, mièrt nem lehet abbahagyni?

2013. aug. 7. 09:33
 1/7 anonim ***** válasza:

szánalmas.

bármennyire is fáj az exemet új ember oldalán látni, nem szólok bele a kapcsolatukba, és nem akarom tönkretenni, pláne nem évekkel a szakítás után!

2013. aug. 7. 09:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert van egy kapcsolat lezárásának egy korrekt módja, és valószínű a párod csak egy lábtörlőnek használta a lányt.

Neked hogy esne, ha kidobna a párod, és a következő barátnőjével csak röhögnének rajtad?

2013. aug. 7. 09:44
 3/7 anonim ***** válasza:

2-es mondja a jót, azon túl, hogy az a férfi aki ezt és igy teszi, az komoly intelligencia és jellemproblémákkal küzd és bármikor bárkivel(még veled is) ezt teszi, ha az érdeke úgy diktálja.

Ez a probléma.

2013. aug. 7. 09:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Szó sem volt ilyenröl, mindkettejüknek elsö komoly kapcsolata volt, a párom azèrt szakított vele, mert a lány mindenèrt fèltèkenykedett, mindenèrt hisztèriát csapott, amit a szakításuk után maga is beismert. Ö elmondta, hogy ennek nincs èrtelme, ès szakît vele, ennyi.
2013. aug. 7. 09:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem ülünk a gèp elött ès szidjuk a lányt (szóba sem szokott kerülni amúgy), de amikor megint küld egy próbálkozós üzenetet, már csak legyintünk. Talán sírnom kellene miatta?
2013. aug. 7. 09:55
 6/7 anonim ***** válasza:

5 *A párom nem szokott reagálni ezekre az üzenetekre, maximum nevetünk egyet rajta

Döntsd már el mi az igazság:D

2013. aug. 7. 10:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Engem a volt barátom úgy dobott, hogy a szakításunk napján egyből összejött egy másik lánnyal, de úgy, hogy amikor mondta hogy beszéljünk, akkor megkérdeztem kit vár még rajtam kívűl és az volt a válasza, hogy a barátnőmet... Persze, hogy zavart, és bántott a dolog. Belé voltam először szerelmes.

De aztán ők egy hónap alatt szétmentek, hisz egy félreértés miatt bosszúból csinálta az egészet. Aztán a szakításunkra másfél hónapra én meg összejöttem egy sráccal akivel a mai napig együtt vagyunk. Az exemnek azóta nincs barátnője, és most teljesen, számomra, érthetetlenül eszi a fene amiért én ilyen jól megvagyok.

17/L

2013. aug. 10. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!