Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nem akar fogamzásgátlót bevenni, azt a párjának kutya kötelessége tiszteletben tartani?
Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 13:45
1/10 anonim válasza:
hát kettőn áll a vásár.. :) valamit valamiért.. :) többféle védekezési módszer létezik.. valamelyik csak hatásos lesz! :)
2/10 anonim válasza:
Persze, miért, hogy gondoltad, beletömi?
3/10 anonim válasza:
Nem kell tiszteletben tartania. Olyankor kölcsön kell kérni egy csirketöltőt, ledugni a csaj torkán és adagolni a fogamzásgátlót.
Na, érted, még szép, hogy tiszteletben kell tartani!
6/10 anonim válasza:
Oké, de akkor engedje hogy a popójában menjek el...
7/10 anonim válasza:
szerintem igen.
igaz a védekezés mindkét ember felelőssége, de azért ha tablettáról van szó, had döntse már el a nő, hogy szeretne-e szedni mesterséges hormonokat, vagy sem.
mert sokan fel sem fogják mi is igazából fogamzásgátló tabletta, szedik mint a cukrot, de azért ne felejtsük el, hogy bizony ám vannak negativ oldalai is a tablettának, amelett, hogy a más részből igen kényelmes.
8/10 anonim válasza:
Igen, mert a fogamzásgátló veszélyes lehet az egészségre, a legtöbb más módszer viszont nem. Persze nem kötelező, kereshetsz mást is, ha ez a legnagyobb problémád.
9/10 anonim válasza:
miért mit csinálsz ha nem veszi be? lenyomod a torkán?
ez az ő döntése, fogadd el!
gumival, v mással védekeztek, meg kell egyezni N
10/10 anonim válasza:
Én sem értem a kérdést, bennem is az fogalmazódott meg, hogy ha nemet mond a nő, akkor a pasi letuszkolja a torkán vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!