Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is készítettek már ki idegileg a párja szülei. Mikor elég már a türelemből?
Figyelt kérdés
a barátommal két éve vagyunk együtt, egyetemre megyek, ő már egyetemista, igaz még csak másod éves,de összeköltöznénk csupán anyagi okok miatt, mivel olcsóbb lenne, mint külön külön, ráadásul ő egy nem túl jó koliba jutott be ahová nem akar menni(fél évre cserélték ki a wc-ben a villanykörtét)...na szóval olcsóbb lenne, de a szülei folyton belekötnek mindenbe, ne foglaljunk lakást még, 2 hét van az egyetemig, sok a havi 30.000(rezsi+bérleti díj), nem szegények, a tesójának autót vettek nemrég és havi 80 ezret költ a csaj...a barátom meg megígérte, hogy bármi áron de összeköltözünk...most meg nem úgy néz ki, hogy betartaná...2013. aug. 11. 14:50
1/7 anonim válasza:
Ha a szülők azt szeretnék, hogy koleszben legyen a fiuk, és a barátodnak nincs pénze albérletre, akkor nem sokat tehetsz...Ha viszont albérletbe menne, akkor nem mindegy a szülőknek, hogy veled vagy a barátaival? Nem tudom, hogy mi lehet az oka...Lehet, hogy spórolni akarnak a szülők, de lehet, hogy nem szeretnék, ha ennyire közel kerülnétek...
2/7 anonim válasza:
ilyen fiatalon osszekoltozni? egyetem alatt? en se engednem az en gyerekemnek.
3/7 A kérdező kommentje:
20 évesek leszek idén, ő 21...azért nem 16 évesek vagyunk, de őt albérletbe nem akarják engedni, a campus hotelbe se akarták, mert 4 ezer forinttal drágább, mint a másik koli...annyira zavaró látni, hogy mennyire nagy különbséget tesznek a gyerekeik között....
2013. aug. 11. 17:40
4/7 anonim válasza:
én is 21 vk, és nem költöznék össze a bnőmmel. főleg nem egyetem alatt egy másik városban. no way
5/7 anonim válasza:
és mielőtt kérded, nem azért, mert így "nem birnék csajozni mögötte"... hanem azért, mert nem :D
6/7 A kérdező kommentje:
1 nem azt kérdeztem, hogy helyesnek tartjátok-e...áááá én vagyok a buta, hogy itt kérdeztem....XD mit is vártam, annyit értem el vele mintha azt kérdeztem, hogy terhes vagyok-e...XD..nem ezt terveztük, de szükség általában döntő, és hogy miért nem barátokkal meg barátnőkkel, mert nem...és, hogy biztos vagyok e benne, hogy vele akarom leélni az életem, igen, szóval mind1 most vagy esküvő után derül ki, nem gyereket akarok hanem a legszebb éveimet eltölteni azzal akit szeretek, és ez szerintem mindent megér, legyek én bután romantikus...de annyi biztos őt és engem sem a bulizás vitt egyetemre...az, hogy ki mit kezd az életével a saját maga dolga...
2013. aug. 11. 20:17
7/7 anonim válasza:
igazad van, én is utálom, ha olyan választ írnak, ami nem a kérdésre felel... bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!