Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez igaz mondás?

Figyelt kérdés
Ha egy nő szeret egy férfit, akkor sosem hagyja el.
2013. aug. 14. 18:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha megcsal, megüt, bármennyire is szeretem, elhagyom.

Amúgy meg nem jönnék össze olyan férfival amelyiknél bármelyiket is sanszosnak érezném, szóval ha megtenné, akkor nem is ismertem igazán, nem is őt szerettem.

2013. aug. 14. 19:03
 12/19 anonim ***** válasza:

Vagy:

egy nő addig nem hagyja el a pasit, amíg boldog!

Mind szexuálisan, mint érzelmileg! :)

2013. aug. 14. 19:03
 13/19 anonim ***** válasza:

Volt kedvesemet nagyon szerettem. De tényleg. Le tudtam volna vele élni az életemet. De rájöttem, hogy hosszú távon nem tudná megadni, azt ami engem boldoggá tenne, így fogtam magam, elhallgattattam a szívemet, szakítottam a fiúval és teljesen összetörtem. Nagyon szerettem őt... Talán még most is egy kicsit... De már mással vagyok, aki megadja nekem azt, amire vágyok :)

De tényleg nem volt könnyű...

2013. aug. 14. 19:04
 14/19 A kérdező kommentje:

"Le tudtam volna vele élni az életemet. De rájöttem, hogy hosszú távon nem tudná megadni, azt ami engem boldoggá tenne"

Ez full ellentmondás.

2013. aug. 14. 19:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha elég jó vagy, mindig , akkor nem.
2013. aug. 14. 19:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a nő igazán szerelmes, akkor az egyetlen, aki elronthatja, az a férfi..
2013. aug. 14. 19:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem kérdező, nem ellentmondás, én tudom, miről beszélt a válaszoló. Én hasonló helyzetben vagyok, de vele maradtam. És szenvedek mellette. És nem tudom elhagyni mert szeretem. És tudom, hogy ha lenne eszem, mennék..... :-(
2013. aug. 14. 19:55
 18/19 A kérdező kommentje:
Akkor fejtsétek már ki, mert én nem értem.
2013. aug. 14. 19:57
 19/19 anonim ***** válasza:

#13-as vagyok.

Amit kiemeltél:

"Le tudtam volna vele élni az életemet. De rájöttem, hogy hosszú távon nem tudná megadni, azt ami engem boldoggá tenne"

Szerettem a fiút. Elfogadtam a külsejét, a személyiségét, egyszerűen mindenét. Jó és rossz tulajdonságokat. De Ő nem úgy szeretett engem, ahogy én akartam, hogy szeressen, és ez hosszú távon nem működött volna. Ő olyan ember, aki mellett le tudnám élni az életem, de neki is van egy személyisége és szeretet igénye, ami nem egyezik meg az enyémmel. Ő másképp mutatta ki a szeretetét, vagy neki nem volt szüksége annyira.

2013. aug. 14. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!