Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már, hogy egy lánnyal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy egy lánnyal a politikai nézetei miatt nem jöttetek össze? Esetleg vallása miatt?

Figyelt kérdés
Szeretném tudni, hogy mással is volt-e már ilyen. Mert nekem mindkettő megesett már. Tök jól megvoltunk, amíg szóba nem kerültek aktuálpolitikai dolgok. Az együtt2014, meg hasonlókkal szimpatizál, és azokat vallja, amiket ők is. És ez nekem egy hatalmas törés volt, ezen nem tudtam túl tenni magamat. A másik eset az volt, amikor a lányról kiderült, hogy zsidó. Pedig nem látszorr rajta, és a nevén sem. Na ez még annál is nagyobb törés volt számomra.

2013. aug. 14. 18:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
és a zsidókkal mi a bajod?
2013. aug. 14. 21:34
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
maga a vallás, vagy a származás is?
2013. aug. 14. 21:34
 23/26 anonim ***** válasza:
90%
De istenem a probléma itt az hogy a lány Gyurcsány párti a kérdező meg Orbánista. És mivel a fidesz értékrendje nem fér össze a zsidóékkal ezért nem akar vele összejönni. Egy kis tudatlan emberke aki azt hiszi okos a 21 évével de téved. Neki a legnagyobb probléma ha valaki zsidó. Mert az akkora bűn.. szánalmas. Az ilyen emberek előbb nézzenek magukba. Mivel lenne ő jobb egy más hitet valló embernél? semmivel. Ráadásul egy ilyen országban mint magyarország ahol minden párt egy nagy 0. Senki sem csinál semmit, az emberek vakon szavaznak a hol a fideszre hol az mszp-re. Lassan már a jobbikra ( ez nagyon sok mindent elárul ). Nem lenne szabad hogy két ember szerelmére kihasson a politika meg a vallás. Milyen világban élünk? Te jó ég.
2013. aug. 14. 22:54
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek, miért kell trágárkodni vagy veszekedni és szétoffolni a kérdést? Egyébként szomorúan látom mindkét oldalról az általánosítást, ez elég kiábrándító.

A kérdés alapvetően jó, illetve érdekes. Én válaszoltam rá, és bár nem állunk egy oldalon a kérdezővel, egyet értek azzal, hogy ez olyan kérdés, amiben jobb az összhang.

Valaki reagált itt a kommentemre egy kérdéssel, hogy vajon hogyan lehet összeegyeztetni a liberalizmust a hazafias érzésekkel. Nem futamodok meg a válasz elől, de ne politizáljunk még a párkapcsolatok kategóriában is: ha ez nem csak költői kérdés és vársz rá választ, írj privit és szívesen beszélgetek veled.

Mindenkinek politikamentes jó éjszakát kívánok. Az élet szép, nézzétek a hullócsillagokat (ha még vannak)

2013. aug. 14. 23:59
 25/26 A kérdező kommentje:

23-as, nem tudom honnan veszed hogy orbánista vagyok, mert nagyon messze áll tőlem az is. Szóval megint csak hülyeségeket beszélsz, tovább nem is olvastam el, gondolom a szokásos "sértegetéseket" nyomtad, mert máshoz nem értetek.

És zsidó származásúval sem jönnék össze semmiképp. És akkor most mi van? Hagy válasszam már ki én azt, hogy milyen emberekkel nem szeretnék összejönni, ezt azért még csak szabad. Vagy már náci vagyok ilyenkor is?

Köszönöm a normális válaszokat egyébként, 24-es jóéjszakát Neked is.

2013. aug. 15. 00:38
 26/26 anonim ***** válasza:

"Vagy már náci vagyok ilyenkor is? "

Ja, nyilván nem vagy az. Szerintem csak rasszista. Meg a kérdésedben leírtak egy jó része vastagon kamu volt.

2013. aug. 15. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!