Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy egy lánnyal a politikai nézetei miatt nem jöttetek össze? Esetleg vallása miatt?
Figyelt kérdés
Szeretném tudni, hogy mással is volt-e már ilyen. Mert nekem mindkettő megesett már. Tök jól megvoltunk, amíg szóba nem kerültek aktuálpolitikai dolgok. Az együtt2014, meg hasonlókkal szimpatizál, és azokat vallja, amiket ők is. És ez nekem egy hatalmas törés volt, ezen nem tudtam túl tenni magamat. A másik eset az volt, amikor a lányról kiderült, hogy zsidó. Pedig nem látszorr rajta, és a nevén sem. Na ez még annál is nagyobb törés volt számomra.2013. aug. 14. 18:03
1/26 anonim válasza:
Hát, ha neked is fontos ez, meg neki is, és mást gondoltok róla, és egyikőtök se enged, akkor nincs más lehetőség.
2/26 anonim válasza:
hát én ilyen hü.lyeség miatt biztos nem szakítanék vele, ha szeretném.
3/26 anonim válasza:
Akkor nem való neked a szerelem. A párkapcsolatban kell az ilyesmit a legjobban tolerálni. Igaz, hogy nem feltétlenül jó ötlet olyasvalakivel összejönni, akivel teljesen más világban éltek, viszont azt muszáj tolerálnod egy kapcsolatban, hogy a világnézetében szabad választása van. Nem lehet arra a bizonytalanságra komoly kapcsolatot alapozni, hogy vajon elhagy-e a másik, ha megváltozik a világnézetem. A világnézet márpedig alkalmazkodás révén jön létre. Azzal, hogy világnézet alapján ilyen szinten intoleráns vagy, azzal kizárod annak a lehetőségét, hogy megbízzon a közös jövőtökben.
4/26 anonim válasza:
Én akkor szakítanék, pontosabban össze se jönnék senkivel aki nagyon jobbikos, rasszista meg utálja a zsidókat, melegeket stb mert én erről mást gondolok
De össze se jönnék ilyen beállítottságú emberrel, mert nem értenénk meg egymást :)
5/26 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha úgy írtam, mintha össze jöttem volna már vele/velük. Mert nem, nem jártunk még ilyenkor. Csak jól haladtunk afelé. És igen, nagyon intoleráns vagyok néhány dologgal szemben, és tudom, hogy ha ennyire különbözünk világnézetileg, akkor nem szeretnék közös jövőt, mert később biztosan konfliktusokat szül, de ha nem, akkor sem tudnék megbékélni ezzel soha. Így ezeket a dolgokat szeretem minnél hamarabb kideríteni az emberről valahogy, mielőtt még komolyabban egymásba gabalyodnánk.
2013. aug. 14. 18:19
6/26 anonim válasza:
Nekem volt. Két zsidó csajba is szerelmes voltam. Az egyik viszonozta is az érzést. De inkább az eszemre halgattam a szívem helyett. Nem akartam egy olyan kapcsolatot, ahol állandóan a szememre vetik, hogy nincs pézem. Meg a szülők sem fogadtak volna el.(szerintem)
7/26 anonim válasza:
Kitalálom. Egy tudatlan jobbikos balf asz vagy ! Mi a bajod a zsidókkal? Ugyanolyanok mint te! Ezért szakítani egy lánnyal pff.
8/26 A kérdező kommentje:
7es, ezzel csak magadat minősíted, nem tehetünk arról, hogy csak ilyen alpári módon tudsz beszélni, meg hogy egy s*ggnyaló vagy. A fajtádból nem kérek ide, köszi.
2013. aug. 14. 18:51
9/26 anonim válasza:
ha alapból ennyire ellenzel valamit ami a másikkal kapcsolatos, akkor nem kell összejönni, de elvárni bármelyik féltől is a toleranciát nem lehet. ebből csak viszály lesz a későbbiekben, mert alapfokú nézetbeli különbségek vannak. egy hithű zsidó sem jönne össze soha kereszténnyel, de érdekes hogy az ő esetükben mindenki indokoltnak tartja ezt. én nem jönnék össze alapból semmilyen vallásos emberrel, mert én magam nem vagyok az, és nem is akarom ahhoz igazítani a kapcsolatot, hogy az ő nézeteit tolerálom. el kell kerülni egymást és ennyi, nem lehet mindenkivel békés hippimámorban együtt élni.
10/26 anonim válasza:
Mondjuk aktívan politizáló nővel nem jönnék össze sosem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!