Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy egy lánnyal a politikai nézetei miatt nem jöttetek össze? Esetleg vallása miatt?
Én semmilyen baloldali nézetet valló nővel nem jönnék össze semmi esetben sem. Nekem fontosak a konzervatív értékek, a család, a hazaszeretet, a becsület, a munka tisztelete, a kultúrált viselkedés. Egy balost semmi más nem érdekel csak a buli, meg a nagy rózsaszín liberalista szeretjük egymást és cseszünk a munkára ganjamámor, meg a dolce vita élj a mának szemlélet. Én családot szeretnék és nekem fontos a jövőm.
Ami a vallást illeti, eredetileg a kereszténység felé eléggé elutasító voltam, aztán rájöttem, hogy az értékrendünk alapvetően azonos, azóta egészen megkedveltem őket, szóval a zsidó valláson kívül egyikkel sincsen komolyabb bajom, azzal is csak az a problémám, hogy kirekesztő, kegyetlen, és bosszú alapú.
"Én semmilyen baloldali nézetet valló nővel nem jönnék össze semmi esetben sem. Nekem fontosak a konzervatív értékek, a család, a hazaszeretet, a becsület, a munka tisztelete, a kultúrált viselkedés."
Nos, erre csak annyit hogy világ életemben liberális eszméket vallottam. Emellett keresztény vagyok és mindössze két pasi volt az életemben, a második a férjem lett. Tanár vagyok. Sosem érdekelt a bulizás, vagyis nekem a buli inkább a kaláka fesztivál meg a borsodi fonó volt. És többen is vagyunk így. Tévedsz a liberálisokat illetően, nagyon tévedsz. És ha kétsége vonod a kulturáltságomat és a hazaszeretetemet a politikai nézetem alapján, az felszínességre vall számomra.
(Ami a zsidó vallás kirekesztő voltát illeti, másoknak meg a kereszténység és az iszlám -sokszor agresszív- agitálása nem jön be. De ebbe most ne menjünk bele.)
Kérdező, nekem sok jobb oldali barátom van; akikkel teljesen kulturáltan elvagyunk egymással és toleráljuk, sőt értékeljük egymás véleményét.
De egyet értek veled, én sem tudnék egy elszántan jobboldalival összejönni. Mert egy párkapcsolatban az fontos, hogy az élet alapvető dolgairól hasonlóan vagy összeegyeztethetően gondolkodjunk. Viszont ez ki is derül és jó, ha egy izgalmas eszmecsere útján derül ki, ahol új dolgokat is megismerhet az ember. Mert nincs rosszabb a korlátolt gondolkodásnál, akármilyen "oldali" vagy.
Hát én hitgyülekezetes nővel nem jönnék össze.
Nem baj ha valaki hisz valamiben, csak túlzázba ne vigye.
"Tévedsz a liberálisokat illetően, nagyon tévedsz. És ha kétsége vonod a kulturáltságomat és a hazaszeretetemet a politikai nézetem alapján, az felszínességre vall számomra."
A huszonéves korosztály balos irányultságú rétegére ez amit leírtam 99%-ban áll. Az idősebb korosztályból nincsenek balos ismerőseim, de velük érthető módon nem is szeretnék összejönni.
Azt pedig áruld már el, hogy hogyan fér meg egymással az országokat és a kultúrákat egy nagy jellegtelen szürke katyvasszá összeolvasztani akaró globalista baloldali mentalitás a hazaszeretettel. Hogyan lehet ezt összeegyeztetni a magyar hagyományok őrzésével, az örökségünk ápolásával? A baloldalból én eddig semmi mást nem láttam csak pusztítás a tolerancia zászlója alatt, valamint jogok követelését, a kötelességek magasból történő lesza..sa mellett.
A liberalistákat azért nem szeretjük sokan, mert a legtöbben, akik liberálisnak mondják magát, azok nem tudják mit jelent a szó, csak azt hiszik hogy most az van, és ez milyen jó. De nem az van, hanem sok helyen átestek az emberek a ló túloldalára.
A legtöbb korombelinek (21 vagyok) nincsenek saját gondolatai a témában, így ha a politikára kerül a sor a beszélgetés alatt, akkor visszahallom azt a sablonszöveget, amit a pártja mondott a tv-ben, és ezek az emberek agymosottak, bármely pártról legyen szó. És mivel én eléggé utálom a baloldalt, ezért egy baloldali agymosottat nem tudnék tolerálni.
Hitgyülissel én sem járnék semmiképpen, annak semmi köze a kereszténységhez, az egy cionista szekta, és az emberiség fertője. Láttam, hogy mik mennek ott.
"Hitgyülissel én sem járnék semmiképpen, annak semmi köze a kereszténységhez, az egy cionista szekta, és az emberiség fertője. Láttam, hogy mik mennek ott."
Csatlakozom.
"Amúgy meg szerintem inkább te vagy az elveszett ember és a seggnyaló. Egy zsidó gyűlölő rasszista. Jobb oldali mocsok"
Köszönjük ezt a tipikus baloldali kultúráltságot tükröző értékes hozzászólást. Na ezért nem járunk baloldali lánnyal. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!