Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, leírnátok, hogy jöttetek össze az aktuális barátnőtökkel?
Már suliból ismertem régóta, meg akartam dugni. Tudta ő is, de nem engedte, aztán egy buliban mindketten ittunk egy picikét és összejött a dolog. Igaz, hogy nem sokra emlékszem, de valahogy az egy választó pont volt. Ez 5 éve volt, ma már van egy 2 hónapos babánk.
Tudom, hogy szar a sztori :D De komoly. Szeretem, de eleinte semmi komoly szándékom nem volt vele ez szerintem tuti véletlen, hogy így alakult. Utána ő nem akart elengedni aztán egy idő után megismertük egymást és hát ez lett a vége.
ne haragudj, hogy lányként írok de hátha segít. Az ő szemszögét írom le.
Látott facebookon, szimpatikus voltam neki, majd egy koncerten is meglátott élőbe odajött, beszélgettünk végig. Másnap rám írt, beszélgettünk sokat, majd randira hívott és 1 hónap randizás után megkérdezte megpróbáljuk-e komolyan.
és ez már jó sok éve volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!