Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szeretné ha leborot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szeretné ha leborotválnám a szőrt a mellkasomról meg vezérvonalamról is. Normális az ilyen?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Én nem akarom ezeket megtenni. Lányok! Ti mit szerettek?
2013. aug. 14. 11:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Amúgy nem értem,miért gondolod,hogy csak melegek szőrtelenítenek.Akik a kondiból kijönnek vastagra gyúrva,azok is leszedik a szőrt,pedig macsók a javából.
2013. aug. 14. 12:06
 12/21 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne normális?

Én sem szeretem a szőrös mellkast,abban mi izgató van?Nem a szőröket szeretném nyalogatni,hanem a bőrt.:)

13/21 anonim ***** válasza:
A himbi limbi maradhat?
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a csupasz csigákat :D
2013. aug. 14. 12:07
 15/21 anonim ***** válasza:

hát igen, itt tart a világ

egy generációval korábban, ha valaki beadta volna a barátnőjének, hogy ő leborotválja a mellkasát, sírva futott volna a csaj a szüleihez, hogy a barátja homokláda lett

a gyerekeink már ki se mernek menni a strandra szőrös mellkassal, mert mindenki rajtuk fog röhögni, hogy nézd a majmot

2013. aug. 14. 12:08
 16/21 anonim ***** válasza:

igen, valószínűleg akik kondiba járnak azok mind macsók a javából...

2013. aug. 14. 12:12
 17/21 anonim ***** válasza:

Egyén válogatja. Neked igazából teljesen mindegy, hogy a párom hol szőrös és hol nem.

A borotvát nem javaslom, mert volt dolgom fiúval, aki borotválta a "vezérvonalát" és eléggé szúr. Nem jó. Gyantáztass akkor !

N/21

2013. aug. 14. 12:34
 18/21 anonim ***** válasza:

*Nekem mindegy

N/21

2013. aug. 14. 12:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem jobban tetszik, ha nincs szőr, de a borotvát semmiképp nem ajánlom, mert csak szúrós lesz.. Sajnos a barátomnak pedig nagyon érzékeny a bőre, nem bírja a gyantát, úgyhogy marad szőrös.
2013. aug. 14. 13:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Gyantát soha, nincs az a pénz.

Egyrészt az az a szint ami már tényleg homokos dolog, másrészt elvileg r*hadtul fáj.

Szóval inkább nem.

2013. aug. 14. 13:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!