Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma egy rövid ruha volt rajtam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma egy rövid ruha volt rajtam, éppen főztem amikor a párom a hátammögé állt és belenyult a bugyimba. Én erre jól pofonvágtam, hogy mit képzel magáról, és még ő van megsértődve. Szerintetem melyikőnk a hibás?

Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
67%

na tessék!

Felveszed a p-inavillantós ruhádat,aztán meg csodálkozol, hogy aládnyúlnak...

2013. aug. 12. 17:32
 62/77 anonim ***** válasza:
70%
Aki szerint ne keverjem az empátiát az orgazmussal, olvasd el még egyszer és értelmezd. Ha szerinted egy nőnek a szex abból áll, hogy hátulról tolják, akkor sajnállak.A kérdezőnél pedig a pofon is durva, de a megjegyzés, hogy, hogy képzeli a párja, na így együtt, nem csodálom, hogy néhány pasi félremegy.
2013. aug. 12. 18:03
 63/77 anonim ***** válasza:
63%

Pofon nem vágtam volna, de én sem szeretem, ha a párom ilyeneket csinál. Lehet, prűd vagyok, sőt biztos, de azért, mert valaki nem így képzeli a szexuális életét, azért nem kell leszólni. Ha elég régóta vagytok együtt, hogy a párod tudja, hogy ez neked nem jön be, akkor ő volt a "hibás", de ez erős megfogalmazás. Ha nem, akkor most megtanulta, és valószínűleg nem lesz ilyen többet. De azért pofon vágni nem kellene ezért, egy sima, "most ne, mert főzök" is simán elég lett volna.

Most jöhetnek a lepontozások :-)

2013. aug. 12. 18:29
 64/77 anonim ***** válasza:
71%
Ha férfi pofozkodott volna, mindenki lenne lázadva, most meg el van nézve. Az a drága kettős mérce!
2013. aug. 12. 18:32
 65/77 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, hogy miért általánosítanak itt az emberek. Volt, aki leírta, hogy szereti, ha elkapja a párja csak úgy a konyhában. Ők be vannak állítva mindenféle könnyűvérű nőcskéknek, csak azért, mert nem a hálószoba létezik számukra szexhelyszínként egyedül. De ki mondta, hogy az ilyen nők nem vágynak a romantikus, elnyújtott, összebújós, takaró alatti szexre? Csak nem mindig erre vágynak. Meg is halnék, ha mindig úgy kéne szexelnem, ahogy már 30 éve, és semmi újítás nem lenne. De persze néha szuper tud lenni az is, mondjuk egy unalmas, hideg téli estén, a takaró alatt összebújva. Persze megértem, hogy van olyan, akinek csak az a jó, de én se szólom le őt, akkor engem se szóljanak már le azért, mert az ágyon kívül örömmel csinálom a konyhapulton hátulról is, vagy szívesen terelem el azzal a párom figyelmét a meccsről, hogy fürdés után kisétálok meztelenül, lehúzom a gatyáját, és az ölébe ülök. Ettől nem tartom magam r*bancnak, mert csak vele csinálom ezt, nem minden nap mással. Imádom a szexet, bárhol, bármikor, de nem bárkivel. Ezt egészségesebbnek tartom, mint azt, hogy programozott szex van, minden hónap második keddjén a franciaágyon, a hálóban. De ha valakit az indít be, hát legyen neki úgy jó. De itt eddig csak ezt a két oldalt olvastam. Az ágyban szexelők, és a konyhapultra hajigálhatók. Átmenet nincs, emberek? Csak prűdök és r*bancok? Egyébként kérdező én a párod helyében kivágtalak volna mint macskát... a fazekaddal meg a vágódeszkáddal együtt, de nem azért, mert elutasítottad a szexet, hanem azért, mert alpári módon pofozkodsz. Nem hiszem el, hogy ne lehetett volna közölni, hogy "most nem érek rá, majd máskor". Jó úton haladsz afelé, hogy a megcsalt nők táborát erősítsd, hacsak már nem tartozol közéjük - a párod pedig utolsó próbálkozását tette veled ma, hátha kapható vagy egy kis hancúrra, de mivel pofont kapott, így végleg letesz rólad. Hálószobás szexestől, mindenestől. Jogosan.
2013. aug. 12. 18:50
 66/77 anonim ***** válasza:
28%

18:50

Többeket érdekel a szexuális életed...

2013. aug. 12. 18:55
 67/77 anonim ***** válasza:
84%
Szegény párod..milyen frigid nője van
2013. aug. 12. 19:03
 68/77 anonim ***** válasza:
77%
18:55: szomorú, ha neked az egész válaszomból csak ennyi jött le. Gondolom a privát levelet is te írtad. A kérdező párját lehet, hogy érdekelné egy ilyen szexuális élet, ha már a sajátja siralmas. Te meg gondolom egy hasonlóan szenvedélytől fűtött személy vagy, mint a kérdező.
2013. aug. 12. 19:31
 69/77 anonim ***** válasza:
72%

Teljesen érthető, ha valaki éppen nem kívánja a szexet, nem lehet mindig kívánni. (Bár én még nem voltam úgy :-) ).

De ne haragudjon a világ, nem lehet ezt normálisan közölni a párunkkal, csak úgy, ha pofon vágjuk? Olyan kíváncsi lennék, hogy mit szóltál volna, ha visszakapod a pofont?

Egyáltalán hogy jön valaki ahhoz, hogy megüsse a párját?

Ha én szeretek valakit, akkor nem emelem rá a kezemet, főleg akkor nem, amikor tulajdonképpen csak annyi volt a bűne, hogy közeledni próbált a párjához.

2013. aug. 12. 19:36
 70/77 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem tök jó, hogy itt egymásnak estek, oldalakon át mindenki mindennek lehordja a másikat, vannak itt "apácák" meg "laza erkölcsűek" néhányan konkrétan megírták, hogy hogyan hágta meg őket a párjuk hasonló helyzetben, néhányan a teljes szexualitásukról beszámoltak itt kéretlenül, mindenféle jelzőket aggattak a kérdezőre, aki órákka ezelőtt kiírta ezt a kérdést, majd eltűnt. Nem mondom, hogy kamukérdés, mert akár komoly is lehet, de hogy a kérdező azóta is a hasát fogva röhög a válaszolók harcias kedvév, az biztos. Minket szépen átdobtak a palánkon, kedves válaszolók...
2013. aug. 12. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!