Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma egy rövid ruha volt rajtam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma egy rövid ruha volt rajtam, éppen főztem amikor a párom a hátammögé állt és belenyult a bugyimba. Én erre jól pofonvágtam, hogy mit képzel magáról, és még ő van megsértődve. Szerintetem melyikőnk a hibás?

Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
72%
Egy gyönyörű élménnyel ajándékoztad meg a párod, amire biztosan emlékezni fog.
2013. aug. 12. 15:46
 32/77 anonim ***** válasza:
83%

Ne aggódj, többet nem fog előfordulni...

Van egy csomó nő, akinek ez tetszik és meg fogja találni a lehetőséget. Mondjuk akkor ismét ő lesz a szemét hűtlen dög, hiszen tőled mindent megkapott. Ebédet, tiszta ruhát... hogy is tehette ezt meg veled...

Amúgy jól gondolom, hogy ez családon belüli erőszak? (mármint a pofon)

És hogy válaszoljak a kérdésedre is; szerintem erősen túlreagáltad a dolgot!

41/F

2013. aug. 12. 15:49
 33/77 anonim ***** válasza:
52%

30.

Neked se sok orgazmusod volt az életben.

2013. aug. 12. 15:51
 34/77 anonim ***** válasza:
40%

Ha a pofon zsigerből jött, mert megijedtél, akkor sem vagyok éppen a híve, de megértem. A párod csak azt kapta, amiért megdolgozott, fölösleges sértődgetni.

Mondjuk, ha ijedtedben magadra rántod a forró levest, akkor is meg lenne sértődve?

2013. aug. 12. 15:53
 35/77 anonim ***** válasza:
45%
Azért, mert próbálom magam beleképzelni a kérdező helyébe? Ezt felénk empátiának hívják, nem orgazmushiánynak.
2013. aug. 12. 15:53
 36/77 anonim ***** válasza:
82%

A pofozkodás nagyon durva volt, nem kellett volna.

Viszont én sem szeretem, ha a férjem így "meglep" főzés közben. Egyszer megtette, nem számítottam rá, nem is tudtam, hogy a hátam mögött áll. Ijedtemben úgy leforráztam magam a rántással, hogy még most, két év után is látszik a helye.

Úgyhogy azért ha a fiúk a konyhában akarnak meglepetésszerűen huncutkodni, tényleg jobb, ha megnézik, mivel foglalatoskodik éppen az asszonyka. :)

2013. aug. 12. 15:54
 37/77 anonim ***** válasza:
79%

A pofon azért durva, de megértem a kérdezőt, mert ha éppen egy éles késsel vágott valamit, vagy forró olajjal ügyködött, akkor tényleg a háta közepére sem kívánt egy ilyen akciót, de ezt viccesen is lehet hárítani.

A nagyobb gond inkább ez a kijelentés : "Nem szeretem az ilyet a hálószobában lehet de máshol nem."

Szegény férjed!

2013. aug. 12. 15:55
 38/77 anonim ***** válasza:
39%
Nincs is annál jobb, forró edények/gőz/fröcsögő olaj/konyhakés közelében dugni. Pláne ha egész nap takarítottál, bevásároltál, nekiálltál főzni, izzadt vagy és fáradt és akkor jön a párod és szó nélkül felnyúl, juj de szuper... Micsoda élmény ez minden nőnek. Azért a pofont máskor hanyagold, de nem vagy prosti, hogy ne utasíthasd el, ha épp nincs kedved.
2013. aug. 12. 16:03
 39/77 anonim ***** válasza:
33%

TE.

Nem szereted? Ez a párod baja.

2013. aug. 12. 16:03
 40/77 anonim ***** válasza:
72%
Banyek, nekem a párom tegnap ugyanezt csinálta annyi különbséggel, hogy én a kád fölé voltam hajolva meztelenül, mert épp hajat mostam. És én voltam a világ legboldogabb nője, mert olyan spontán szex kerekedett belőle, amilyet ritkán él meg az ember.
2013. aug. 12. 16:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!