Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma egy rövid ruha volt rajtam, éppen főztem amikor a párom a hátammögé állt és belenyult a bugyimba. Én erre jól pofonvágtam, hogy mit képzel magáról, és még ő van megsértődve. Szerintetem melyikőnk a hibás?
Gondoltam, h prud vagy. Nemsokara meg majd azert irsz, mert az elhanyagolt/megalazott ferjed mashol keres vigaszt?
Gondolom, h beszel magyarul, megertette volna, h ha azt mondod, ne most, majd este karpotollak v hasonlo. De pofon vagni, hat ez kesz.
szegény barátod...
a helyében messziről elkerülnélek, el se tudom képzelni milyen sótlan lehet az életetek, kb. mint a főztöd :)
hát szerintem meg kihozhattad volna ebből a helyzetből a legjobbat.lehet,ha engedtél volna neki,akkor egy felejthetetlen órácskában lett volna részed.
de a te számodra a megoldás:ne vegyél fel szexi rövid ruhát és akkor a férjed sem támad meg így :)
Az én álláspontom szerinte te vagy a hibás. Én imádom, ha a barátom ezt csinálja, csak ő nem áll meg annyi után, hogy belenyúl a bugyimba... :D Nem kell feltétlenül csak pár percesnek lennie. De mondom ez az én álláspontom. Ha neked ez nem tetszik, az is megérthető, mert nem vagyunk egyformák, viszont ezt a párodnak már tudnia kéne rólad, így nem kerülnétek ilyen helyzetbe.
21L
Én a férjemet szoktam fogdosni, ha nem szabad a keze a konyhában :)
Egyetlen egyszer üvöltöttem le egy hasonló akciónál, de szerintem akkor joggal: rövidnadrágban sétáltam, kezemben lúgoldattal (bőrrel érintkezve kb úgy viselkedik, mint a tömény sósav). Akkor azért lettem pipa, mert ha elvonja a figyelmemet és megbotlok, akkor csontig lemarja a húst mindkettőnkről az oldat.
Csak mert a többséget a hétköznapi tevékenységben nem zavarja, hogy hátulról tolják, lehet, hogy a kérdező mondjuk bénán főz, és nagyon oda kell figyelnie.
Az sem fair, hogy a csávónak feláll, elvisz, megdug, ő marad az ágyban, te meg szaladsz vissza főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!