Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma egy rövid ruha volt rajtam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma egy rövid ruha volt rajtam, éppen főztem amikor a párom a hátammögé állt és belenyult a bugyimba. Én erre jól pofonvágtam, hogy mit képzel magáról, és még ő van megsértődve. Szerintetem melyikőnk a hibás?

Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
64%

Gondoltam, h prud vagy. Nemsokara meg majd azert irsz, mert az elhanyagolt/megalazott ferjed mashol keres vigaszt?

Gondolom, h beszel magyarul, megertette volna, h ha azt mondod, ne most, majd este karpotollak v hasonlo. De pofon vagni, hat ez kesz.

2013. aug. 12. 15:35
 22/77 anonim ***** válasza:
69%

szegény barátod...

a helyében messziről elkerülnélek, el se tudom képzelni milyen sótlan lehet az életetek, kb. mint a főztöd :)

2013. aug. 12. 15:35
 23/77 A kérdező kommentje:
Én nem szeretem az ilyen gyors szexeket.
2013. aug. 12. 15:37
 24/77 anonim ***** válasza:
55%

hát szerintem meg kihozhattad volna ebből a helyzetből a legjobbat.lehet,ha engedtél volna neki,akkor egy felejthetetlen órácskában lett volna részed.

de a te számodra a megoldás:ne vegyél fel szexi rövid ruhát és akkor a férjed sem támad meg így :)

2013. aug. 12. 15:39
 25/77 anonim ***** válasza:
74%
Addig örülj, amíg a te bugyid alá nyúlkál és nem másokéba. Amúgy spontán megkívánt, mi ebben a rossz? Én biztosan abbahagytam volna egy időre a főzést és elvonulok vele a hálószoba irányába. :-DDDD
2013. aug. 12. 15:39
 26/77 anonim ***** válasza:
67%
Mennyi idősek vagytok és miòta vagytok együtt? Rossz a kérdésed, mert nem hibás senki. Amùgy a választ magad írtad le, hogy rövid szoknyát vettél fel. Lehet h. ilyet még sosem csinált, de vedd ezt bòknak, és kicsit gondold át a helyzetet az ő szemevel. Békülj ki vele, olyan miatt vágtad pofon ami más meg hiányol a kapcsolatábòl. Továbbra is gyanítom, hogy prűden állsz az ágyon kivüli érintésekhez. Ami nem baj, de azert a pofonvágás kicsit sok. Egy idegenhez valo vélemeny nyilvánítás.
2013. aug. 12. 15:43
 27/77 anonim ***** válasza:
59%

Az én álláspontom szerinte te vagy a hibás. Én imádom, ha a barátom ezt csinálja, csak ő nem áll meg annyi után, hogy belenyúl a bugyimba... :D Nem kell feltétlenül csak pár percesnek lennie. De mondom ez az én álláspontom. Ha neked ez nem tetszik, az is megérthető, mert nem vagyunk egyformák, viszont ezt a párodnak már tudnia kéne rólad, így nem kerülnétek ilyen helyzetbe.

21L

28/77 anonim ***** válasza:
63%
Csodálom, hogy a bokád kilátszott.
 29/77 anonim ***** válasza:
66%

Én a férjemet szoktam fogdosni, ha nem szabad a keze a konyhában :)

Egyetlen egyszer üvöltöttem le egy hasonló akciónál, de szerintem akkor joggal: rövidnadrágban sétáltam, kezemben lúgoldattal (bőrrel érintkezve kb úgy viselkedik, mint a tömény sósav). Akkor azért lettem pipa, mert ha elvonja a figyelmemet és megbotlok, akkor csontig lemarja a húst mindkettőnkről az oldat.

2013. aug. 12. 15:44
 30/77 anonim ***** válasza:
28%

Csak mert a többséget a hétköznapi tevékenységben nem zavarja, hogy hátulról tolják, lehet, hogy a kérdező mondjuk bénán főz, és nagyon oda kell figyelnie.

Az sem fair, hogy a csávónak feláll, elvisz, megdug, ő marad az ágyban, te meg szaladsz vissza főzni.

2013. aug. 12. 15:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!