Hibás a horoszkóp? (Kérdések túl rövid. )
Az új hírek szerint rosszul számították ki a horoszkópot,és az összes jegy felcserélődött.Én elvileg eddig Bak voltam,de most megnéztem a jó kiszámítás szerint,és kiderült,hogy Nyilas vagyok.Azt szeretném megtudni,hogy azzal,hogy felcserélődtek a jegyek,a hozzátartozó személyleírás és a jellemvonások is felcserélődtek,vagy megmaradtak?Tehát,mivel kiderült,hogy nyilas vagyok,a jegy jellemző vonatkoznak rám?Vagy esetleg továbbra is a bak jegy személyleírása igaz rám?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Hát én annyira nem értek a horoszkóphoz,de szerintem ezzel egy profi asztrológust kellene megkeresned.
Ugyanis,szerintem,mivel a csillagjegyek eltolódtak,ezáltal a csillagjegyekre jellemző leírások is változhattak.Ugyanis nem egyszerű helycseréről van szó,hanem konkrét eltolódásokról és nem minden csillagjegynél egyformán.Tehát szerintem megváltozhattak a különböző jellemző tulajdonságok,pláne,hogy van egy új,13. csillagjegy is a jelenlegi tudomány szerint.
BAK: január 21. - február 16.
VÍZÖNTŐ: február 17. - március 11.
HALAK: március 12. - április 18.
KOS: április 19. - május 13.
BIKA: május 14. - június 21.
IKREK: június 22. - július 20.
RÁK: július 21. - augusztus 10.
OROSZLÁN: augusztus 11. - szeptember 16.
SZŰZ: szeptember 17. - október 30.
MÉRLEG: október 31. - november 23.
SKORPIÓ: november 24. - november 29.
KÍGYÓTARTÓ: november 30. - december 17.
NYILAS: december 18. - január 20.
Hoppá vízüntő vagyok :) Nah majd megnézem mik az új jellemzőim
És amugy ennek a kígyótartónak mik a jellemzői?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!