Az embert mi jellemzi jobban? A rendes horoszkóp az aszcendens, holdjegy vagy kínai horoszkóp?
Én oroszlán vagyok, az aszcendensem is oroszlán.
Kínai horoszkóp szerint viszont (tűz)nyúl vagyok, a holdjegyem pedig halak.
Az oroszlán ugyebár energikus, büszke, határozott, szeret a középpontban lenni. Ehhez képest a másik két jegy kicsit ezeknek az ellentéte.
Én bika vagyok, mérleg az aszcendensem. Érdekes, hogy azt mondják, hogy a bikák nem igazán jönnek ki az oroszlánokkal, mert nekem van néhány oroszlán ismerősöm, és jóban vagyok velük egy kivétellel.
Hát, a természetben biztos nem jönnek ki. :D
Egyszerre 4 állat is vagy?
Oroszlán, nyúl, 2 hal?
Hmm levadászhatlak? Finom lennél jól megsütve a bika barátoddal.:D
Én úgy tudom, hogy az ember életének első felében a jegye van nagy hatással rá, majd amint elkezd felnőtté válni kb 30 éves korig tart a hatása, utána az ascendens veszi át az irányítást.
Az ascendenssel ellentétben áll a descendens, az pedig az első párodat jelöli. 6 csillagjeggyel számolj tovább, és megkapod, hogy egyesek szerint az első párod, nagy szerelmed milyen jegyű lesz.
Én az indián horoszkópra szavazok, a totemállatokkal. :D
Keress rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!