Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondtad meg a párodnak, hogy babát vársz?
Figyelt kérdés
Ötleteket gyűjtök. :)2013. aug. 12. 13:02
11/17 anonim válasza:
Vegyél egy kis tutyit vagy zoknit vagy kis cipőt és keress egy nyugodt pillanatot és menj oda hozzá vagy ülj vagy feküdj mellé és add neki oda mint egy ajándékot és mosolyogj! :) És amikor rákérdezz, hogy babát vársz akkor mondod neki, hogy igen "Igen a babánkat várom!"
24f
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én arra gondoltam, hogy esetleg valami kis meglepivel hozták-e a tudtára, vagy valamilyen más, kreatív módon. Én is ki tudom nyitni a szám, hogy szívem, gyerekünk lesz, nem erre gondoltam. :)
2013. aug. 12. 13:19
13/17 anonim válasza:
# 11/12 vagyok!
Mostani párom anno így közölte az akkori párjával... sajnos elment a baba. :( de nagyon jó ötlet viszont ez a meglepi! :)
14/17 anonim válasza:
Én csinálnék egy finom vacsorát és amikor már vége a vacsorának és kibeszéltük a nap eseményeit, adnék neki becsomagolva egy kis cipőt:) Ránéznék és a hasamra raknám a kezét :)
15/17 anonim válasza:
Az előző becsomagolós, vacsis ötlet jó, de én egy kindertojást raknék bele. Kinder meglepetés :)
16/17 anonim válasza:
Juj utolsó... az enyém is ugyan az volt csak nem írtam, hogy legyen vacsora :) amúgy meg minek vacsora... akkor a pasi tudja, hogy valami készülődni fog... egy sima össze bújós este közben tv nézés és egy pillanatban a kérdező fel kell el sétál az ajándékért és vissza fekszik az ágyba éás ráteszi a hapi mellkasára!
17/17 anonim válasza:
Szerintem ha azt mondod neki, hogy "beszélnünk kell" . már tudni fogja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!