Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után mondtad ki elöször a párodnak, hogy "szeretlek"?
Én legelőször sms-ben, mert valamit el kellett mondanom magamról, igaz nem tehetek róla, mert egészségügyi dolog ami elkísér az életemen át, de személyesen nem mertem elmondani, ezért küldtem egy e-mailt, amiben leírtam. Sms-ben válaszolta hogy ő így is szeret nagyon. Na erre írtam neki hogy egy kő esett le a szívemről és hogy IMÁDOM! :)
A "szeretlek"-et nem tudom mikor mondtam személyesen, de naponta elmondom neki 2 éve... nekem nem elcsépelt, hanem nagyon fontos!
kb 1 hónap után
nagyon magam alatt voltam, mert egy barátnőmmel nagyon csúnyán összevesztünk. És a srác egész éjjel vigasztalt msn-en, pedig egész nap fájt a feje a kimerültségtől. Amikor még fél1kor is az én hülye nyávogásom hallgatta, közöltem vele, hogy "köszi szépen, hogy itt maradtál velem, <3<3" kb ez volt az első:) ennek már 4 hónapja:)
2,5 hónap járás után amikor először lefeküdtem vele, és éreztem ahogy belémhatol, akkor a fülébe súgtam hogy szeretem, ő azóta se mondta, csak annyit hogy én is :D de nm ba, tudom hogy szeret :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!