Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondtad meg a párodnak, hogy babát vársz?
Figyelt kérdés
Ötleteket gyűjtök. :)2013. aug. 12. 13:02
2/17 sativus válasza:
jön a pujád köcsög !! maradsz vagy fizetsz ?
3/17 anonim válasza:
Szivem baj van ! Megrakott a gólya!
4/17 anonim válasza:
Tervezett a projekt vagy porszem került a gépezetbe szitu?
5/17 anonim válasza:
Nézzétek meg a Segítség, gyereket várok! c. filmet és közben mondd el neki, mikor a csaj elmondja a pasinak xD
6/17 A kérdező kommentje:
Nem irigylem, egyikőtök párját sem, de Titeket sem! :)
2013. aug. 12. 13:07
8/17 anonim válasza:
Nő:szivem eggyel bővül a család.
Férfi:csak azt ne mond hogy anyád ideköltözik.
9/17 anonim válasza:
-Drágám gyerekünk lesz, de ne félj nem tőled van.
10/17 anonim válasza:
5-ös vagyok. Én komolyan gondoltam a válaszom. Egy film közben, ahol elég nyugodt az ember, könnyebb megbeszélni ilyen dolgokat, főleg ha még témához is illő a film.
Mióta vagytok együtt? Ha már elég rég óta, és nagyon komolyan gondoljátok akkor, bárhol elmondhatod neki és bárhogyan. Akár úton hazafelé vagy otthon szóval érted. Nem kell ennyire túl bonyolítani a dolgot.
"becenév vagy ahogy szólítod" beszélnünk kell egy nagyon fontos dologról.
Ő válaszol valamit.....
Nemsoká bővül a család, vagy terhes vagyok szóval valami kis frappáns szöveg :)
Remélem leányzó lesz xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!