Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Van köztetek olyan, akinek sikerült "megszelidíteni" egy nőcsábászt? Hogyan csináltad?
Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 00:55
1/9 anonim válasza:
Zsófi...mondtam már, Kristóf csak szórakozik a nőkkel, te jobbat érdemelsz! Hm?
2/9 anonim válasza:
Anyumnak anno "sikerült"... Egyszerű: előbb voltak barátok mint potenciális partnerek.:)
3/9 anonim válasza:
van.
ágyba reggeli,kv minden nap,szakács tehetség és törlöd a szótáradból a most nem szót.
az én grabancom ezzel kapták el...
4/9 anonim válasza:
2es nem tudhatod! Amíg nem bukik le.
5/9 anonim válasza:
Igen, úgy hogy egy főnyeremény vagyok! :D Amúgy nem tudom, hogy mi a titkom...
6/9 anonim válasza:
Van.
Magam sem tudom, csak úgy jött, így alakult:DD
Hogy csináltam? Hát szeretettel, és sok vidámsággal, bohóckodással:D
7/9 anonim válasza:
Magabiztosnak kell lenni,vidámnak,meg kell neki adni,amit szeretne,szexben is.Nem szabad korlátozni,szabadságát ne vedd el tőle.Én ezt tapasztaltam.
9/9 anonim válasza:
Én előhoztam belőle a kisfiús énjét. Nagyon sokat voltam vele, és mindig kérdeztem, h milyen volt a buli, direkt mindig rákérdeztem, h mennyi csajjal volt, milyenek voltak, és én meg mindig elmondtam róla a véleményem.. És egy idő után rájött, hogy őt ez nem boldogítja, és akkor berobbantam én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!