Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet megszeliditeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megszeliditeni egy rossz fiut?

Figyelt kérdés
hat ez ugy volt h nekem nagyon bejott flortoltunk stb... es enis tetszem neki meg is mondta mar tovabb jutottam nala mint sok masik lany felszokott hivni, ram szokott irni facebookon talikat beszelunk meg stb... nade van amikor a talikon nem jelenik meg es neha ugy erzem h mellettem mas lanyok is bejonnek neki. megis hogyan tudnam "megszeliditeni"? nem ugy ertem h megvaltoztatni hanem ugy h ne csaljon meg mert igy tuti az lenne a vege :D
2011. nov. 22. 16:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

sehogy

hagyd ott, és keress olyat aki megjelenik a talikon mindig

2011. nov. 22. 16:15
 2/11 A kérdező kommentje:
de nekem O kell erted? :D es most h mar megszereztem magamnak... nem hagyom veszni csak ugy .:D kemeny munka volt hidd el :D
2011. nov. 22. 16:17
 3/11 Walk With Me ***** válasza:
Aztmondta, hogy tovább jutottál nála, mint sok másik lány? De édi. Büszke lehetsz magadra, hogy Te más vagy mint a többi 100. Igaz eleinte ők is így tudták. ;)
2011. nov. 22. 16:19
 4/11 anonim ***** válasza:
szerinted megszerezted? azért jár félre?...
2011. nov. 22. 16:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem minden úgy van,ahogy a fiúk mondják.. Sajnálom.
2011. nov. 22. 16:22
 6/11 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? nagyon naiv vagy... szerinted hány lánynak adja be ezeket a dumákat rajtad kivül? elárulom: soknak. Nem megy el a megbeszélt találkozóra: bunkóság, ha számítanál neki valamennyit is elmenne. Hidd el rajtad kívül még van pár csaj akit ugyanúgy behülyít mint téged. De egyszer majd rájössz.
2011. nov. 22. 16:26
 7/11 A kérdező kommentje:
nem o mondta h tovabb jutottam csak tudom mert ismerek parat erre nem gondoltatok? es nem jarunk szval nem mondhatok ra semmit h mas lanyok is tetszenek neki enis randizgatok mas fiukkal...
2011. nov. 22. 16:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Jujj, ez elég 15L gyanús.. :) Szívsz még miatta, de miattad is fognak még rendes fiúk szívni...

Kezdjük ott, hogy egy rosszfiút senki nem szelídíthet meg, hiú ábránd. A másik meg, hogy mi az, hogy megszerezted, mikor nem is jártok?

Na ezért nem kéne engedni, hogy a gyerekek járjanak egymással...

2011. nov. 22. 16:41
 9/11 A kérdező kommentje:
eloszor is nem 15 eves vagyok hanem 18... lehet h kicsit ertelmetlenul irtam le az egeszet de azert nem hiszem hogy olyan nehez felfogni a lenyeget.
2011. nov. 22. 16:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem, csak szomorú, hogy max egy évvel lehetek idősebb nálad, és azt látom, hogy ilyen a gondolkodásod. Nem véletlen tippeltem egy éretlen tinilányra.
2011. nov. 22. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!