Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis mit csináljak? Nagyon rossz így = (
Barátommal kb 4.5 hónapja vagyok együtt...eddig minden jó volt de tegnap volt egy kattanásom...nem akartam hogy megcsókoljon hogy megöleljen..ma majdnem ugyanígy..valahogy a tűz ami annyira égett..mintha eltűnt volna...ha a szakításra gondolok ...nem akarom, mert szeretem...de ha velem van úgy nem hat meg mint régebben.. a megszokás...
mielőtt összejöttünk volna legjobb barátok voltunk és egy éven keresztül már járás előtt nagyon szerelmes voltam..nem így mint most...azt hittem örök életű lesz ez az egész..mondtam neki hogy nem vagyok biztos az érzéseimben...erre elkezdett sírni..hogy nem akar soha elveszíteni, és hogy nagyon szeret...szeretni szeretem, és nem bírnám ki a szakítást, mégis ha velem van olyan semmilyen az egész..uncsi...minden nap találkozunk egyébként...lehet ez is a baj..mondtam már neki hogy túl sokat vagyunk együtt, de a szívére vette, és azt hitte nem szeretem már..jaj nem tudom mit tegyek,hogy jó legyen teljesen magamba vagyok fordulva...nem jó ez így..nektek mi a véleményetek mit tegyek?voltatok már ilyen helyzetben?ti mit tettetek? az megoldotta a problémát?Előre kérem hogy csak normális válaszokat ha lehet, mert eléggé ki vagyok.köszönöm előre is!22/ L
van ilyen
nekem is volt. egyik napról a másikra:
mi a túrót keresek én ennél a lánynál?
ez annyit jelent, hogy vége, kiszerettél belőle, és nem ő volt az igazi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!