Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet megszeliditeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megszeliditeni egy rossz fiut?

Figyelt kérdés
hat ez ugy volt h nekem nagyon bejott flortoltunk stb... es enis tetszem neki meg is mondta mar tovabb jutottam nala mint sok masik lany felszokott hivni, ram szokott irni facebookon talikat beszelunk meg stb... nade van amikor a talikon nem jelenik meg es neha ugy erzem h mellettem mas lanyok is bejonnek neki. megis hogyan tudnam "megszeliditeni"? nem ugy ertem h megvaltoztatni hanem ugy h ne csaljon meg mert igy tuti az lenne a vege :D
2011. nov. 22. 16:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Lám lám, csak nem egy újabb pervers Nöszemélyt látok itten?!?!

Debizony:D

Ha Neked ez kell, akkor szelidítsd, ahogy tudod.

Szemmel láthatóan sz@rik Rád, a facebookon meg ír Neked valamit 2 kefélés közben.

Az ilyen Férfiakból lesznek a leghüségesebb társak, ha sikerül megszelídítened valamelyilket!

2011. nov. 22. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!