Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy ilyen pasit "megszelídíteni"?
olyan tipus, aki minden jó csajt ismer, mindegyikkel jóba van, kapcsolata nincs, ezért bátran csajozik..remek a szövege és jól néz ki
nekem nagyon bejön, egy párszor összefutottunk néhány szórakozóhelyen és ismerem is már,de nem tudom hogyan lehetne őt úgy meghódítani, h ne csajozzon mellettem,ne használjon ki stb stb
szóval úgy néz ki a dolog ,hogy esélytelen:/
kár érte, csak eléggé rossz mikor megint összefutunk egy buliban, ő elkezd velem táncolni,bulizni,és nem tudok/nem akarok ellenállni neki,de tudom meddig mehetek el
nem akarom h úgy nézzen rám mint egy ribancra . mert kb. kvíülről olyannak tűnik a helyzet,de én nem akarok nem vele bulizni,mikor ott van ő is és látom h velem akar bulizni
Szóval szeretnéd, ha megváltozna majdnem mindenben, ami mait egyáltalán bejön jelenleg?
Különben is, egyetlen értelmes férfi sem változik meg csak azért, mert a csajának nem tetszik "úgy ahogy van"...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ez az egyik korábbi kérdésem, kisasszony! Olvasd el figyelmesen!
ez jó kérdés....4 pasimból 3 ilyen volt...egyikkel sem feküdtem le, mert tudtam,hogy akk szeret , ha ezt elfogadja h bizonyítania kell
én nem feltétlenül vagyok olyan h bedőlök...mind a 3 pasimba fülig bele voltam zúgva és hónapokig senki nem kellett, de volt annyi bennem hogy élőben is leugassam őt,attól függetlenül h mikor hazamentem,sírtam egy sort,meg van a józan eszem, többször úgy cselekszek inkább ahogy reálisabb,mégha tudom h fáj is, ez az élet basszus...
ma már csak évente 2szer 3szor beszélek velük....egyáltalán nem hatnak meg mostmár
mindig kifogtam az iylen pasikat,lhet h ez ösztönös vagy tudatomon kívül is már őket keresem,csak remélni tudom h léteznek azok a bizonyos kivételes esetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!