Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet egy ilyen pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy ilyen pasit "megszelídíteni"?

Figyelt kérdés

olyan tipus, aki minden jó csajt ismer, mindegyikkel jóba van, kapcsolata nincs, ezért bátran csajozik..remek a szövege és jól néz ki

nekem nagyon bejön, egy párszor összefutottunk néhány szórakozóhelyen és ismerem is már,de nem tudom hogyan lehetne őt úgy meghódítani, h ne csajozzon mellettem,ne használjon ki stb stb

2011. ápr. 25. 22:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Milliónyi ehhez hasonló kérdés van. A válasz mindegyikre ugyanaz: SEHOGY.

Soha sem fog megváltozni sem a te kedvedért, sem másért. Ha könnyen megszerezhet jó csajokat, miért elégedjen meg veled, akármennyire is jó vagy? Más szavakkal, miért érje be egyetlen egy bonbonnal, ha megkaphatja az egész dobozt és ha az elfogy, kaphat egy másikat?

De persze ezt te úgy sem fogod megérteni, mert nő vagy. Továbbra is a mézes-mázas, cukorszirupos rózsaszín felhős álomvilágban fogsz élni és azt fogod hinni, hogy te majd megváltoztatod.

2011. ápr. 25. 23:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Hallgass a 23.33-asra, igazat mond! Én annyival még kiegészíteném, hogy amennyiben mégis megváltozna, már nem is kellene neked! De ettől nem kell félni! :)
2011. ápr. 25. 23:38
 13/14 A kérdező kommentje:
bocsmár...de attól h nő vagyok hülye még nem...bármennyire hihetetlen ,fel bírtam fogni amit írtál Kedves 23:33as..nem ringatom magam abba a tudatba h majd a kedvemért megváltozik, érdekelt h valakinek van-e ilyen tapasztalata az ilyen pasiknál, bunkónak nem kellenne lenni ,mert valaki fel tett egy kérdést,elvégre ez az oldal ezért van,nem pedig azért h oltogass másokat...attól h pasi vagy semmivel nem érsz többet, és attól h néhány nő bizony álomvilágban él, nem kell általánosítani....Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 30. 14:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Eszembe jutott, hogy volt a városunk küzdősport klubjában egy nagyon jóképű srác. Sokan oda voltak érte. Az egyik külsős leányzó nagyon belé volt szerelmesedve, de soha nem ment oda hozzá és jelezte neki az érzéseit. Azt gondolta, hogy annyira jóképű és népszerű megkaphat nála különb lányokat is miért pont őt akarná?

A leányzó 5 évvel később látta, hogy a srácnak egy nála kevésbé szép, molett barátnője van (ill. tőle még egy kisgyerek) és boldogok.

Most már ő is nevet a dolgon. Néha az élet produkál furcsa dolgokat.

Ugyanebbe a klubba sportol az én barátom is. Szerintem ő is nagyon helyes, de idáig komoly kapcsolata nem volt, inkább csak csajozott. Én vagyok neki az első komoly kapcsolata. Nemrég kiderült, hogy van egy lány aki szintén az én barátomba "halálosan" szerelmes. Ő előbb ismerte a barátomat mint én, de ő sem lépett, szóval róla lecsúszott.

Én sem vagyok egy karcsúság, sem sportos, mégis engem választott a barátom. Bár igaz, mondta, hogy bennem az tetszett, hogy nem vagyok olyan mint a többi lány akit ismer, és hogy mellettem nem unatkozik. Hogy nekem olyan lelki világom van, ami őt nagyon érdekli. :)

Szóval, ha valami megfog benne ,akkor nyert ügy, de ha tényleg nagyon csapodár természet, akkor sajnos nincs garancia arra, hogy melletted hűséges is marad. :(

2011. ápr. 30. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!