Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom most mit kezdhetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom most mit kezdhetnék ezzel?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Segitséget szeretnék kérni töletek. Lassan megint fogok menni vizsgázni forgalomba. sajnos az elsö vizsgámon megbuktam. A baj az volt hogy iszonyatosan elkezdett remegni a bal lábam de olyan szinten hogy nem tudtam megállitani mint hogyha nem is az én testem lett volna. Hiába szállitottak ki a kocsibol, hogy maszirozzam meg egyszerüen amikor vissza beültem a kocsiba megint elkezdett remegni nagyon a bal lábam igy megbuktam. Gondolkoztam hogy otthagyom az autos sulit de már tul sok pénzem benne van és igazából a barátom sem hagy nekem békén..feszt azzal jön hogy csináljam meg ne hozzak rá szégyent, azt bezzeg nem érti hogy erröl nem én tehetek. csak a veszekedés van ebböl az egészböl... a kérdésem az lenne hogy szerintetetek mit lehetne tenni ez ellen a lábremegés ellen? talán a nyugtato segitene? legalább csak arra az idöre még vizsgázok? Légyszives segitsetek tudom, hogy nem igazán tartozik ehez a részhez, de talán itt többen visszairnának nekem.

2013. aug. 10. 23:12
 1/3 anonim ***** válasza:
szedj be egy enyhe nyugtatót :D
2013. aug. 10. 23:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Az oktatón is múlik, mennyire stresszelt szét az órákon. Szerintem ki kéne menned valami kis elhagyatott helyre vezetgetni olyan emberrel akit kedvelsz és amikor vizsgázol az agyadból előveszed azt a képet mintha az ülne melletted.
2013. aug. 10. 23:15
 3/3 anonim ***** válasza:

nyugtatót NE ,mert az másra is hat!!!!!!!!!

vezess a barátoddal,apáddal forgalommentes helyeken,hogy szokd

végezz sok guggolást naponta

2013. aug. 10. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!