Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom most mit kezdhetnék ezzel?
sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni töletek. Lassan megint fogok menni vizsgázni forgalomba. sajnos az elsö vizsgámon megbuktam. A baj az volt hogy iszonyatosan elkezdett remegni a bal lábam de olyan szinten hogy nem tudtam megállitani mint hogyha nem is az én testem lett volna. Hiába szállitottak ki a kocsibol, hogy maszirozzam meg egyszerüen amikor vissza beültem a kocsiba megint elkezdett remegni nagyon a bal lábam igy megbuktam. Gondolkoztam hogy otthagyom az autos sulit de már tul sok pénzem benne van és igazából a barátom sem hagy nekem békén..feszt azzal jön hogy csináljam meg ne hozzak rá szégyent, azt bezzeg nem érti hogy erröl nem én tehetek. csak a veszekedés van ebböl az egészböl... a kérdésem az lenne hogy szerintetetek mit lehetne tenni ez ellen a lábremegés ellen? talán a nyugtato segitene? legalább csak arra az idöre még vizsgázok? Légyszives segitsetek tudom, hogy nem igazán tartozik ehez a részhez, de talán itt többen visszairnának nekem.
nyugtatót NE ,mert az másra is hat!!!!!!!!!
vezess a barátoddal,apáddal forgalommentes helyeken,hogy szokd
végezz sok guggolást naponta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!