Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdhetnék ezzel a helyzettel, nagyon tanácstalan vagyok?!
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit már régebbről ismerek, volt hogy tudtunk beszélgetni, de igazából akkor nem alakult ki köztünk semmi komolyabb. Most hogy elkezdődött a suli szinte minden nap látom ő is mindig rám mosolyog meg én is, szóval látszik, hogy lehetne köztünk valami. De nem tudom, hogy közeledhetnék felé vagy mit kellene neki mondanom, mert volt már h túl rámenős voltam és nagyon elszúrtam. Valaki volt esetleg hasonló helyzetben és mit csinált?2011. szept. 4. 21:54
1/9 WhiteLabel válasza:
Anakin át állt a sötét oldalra.
2/9 anonim válasza:
Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.
4/9 anonim válasza:
Csá , nagyon egyszerü a válasz.
Keresd a társaságát, flörtölj vele .
És a beszélgetésetekböl lecsapodik hogy te bejösz-e neki.
Én mindig igy csajozok! :D
Mondok egy jó tippet:
Te:-figyi ,nem tudod hogy mit jelent az hogy I miss you?
Lány:Hiányzol
Te: Te is nekem
Lány: elpirul :D
Te: és az mit jelent hogy I love you?
Lány: szeretlek
Te: én is téged!
És szabad a csók!!
Nekem bejött!! ;D
Monyuk most is 2 lányal vok nagyon össze bujva de nem tom meiket válaszam xS na de ez legyen az én bajom!
Remélem teccccett a válaszom!!
Sok BÁTORSÁGOT!!
Menni fog! ;D
5/9 anonim válasza:
Hívd el valahova. Ne várj a sült galambra.
6/9 A kérdező kommentje:
Anakin tényleg át állt?
2011. szept. 4. 22:09
8/9 A kérdező kommentje:
lol az durva
2011. szept. 4. 22:11
9/9 A kérdező kommentje:
2207 köszi amúgy. majd hnap megpróbálom:D
2011. szept. 4. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!