Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdhetnek ezzel a kapcsolattal? Vagyis mit kezdjek magammal?
Figyelt kérdés
Van egy 6 honapos kapcsolatom.Az a helyzet hogy az utobbi idoben minden megvaltozott.Nagyon szeretem a baratom es o is engem..de valami nem jo mar.Regebb ugy ismertek mint a mosolygos lanyt, most pedig sirok amikor latom magam.Minden nap sirok,eszembe jutnak az olyan dolgok amiket a pasim tett s rosszul esett.Egyszeruen mar en nem tudok megbekelni magammal..hat akk mas.Elegem vn mar hogy mindig en vagyok a hisztis es mondom ki ha valami nem tetszik..magamat adom,de egy ido utan megunja,hisz enis megunnam.Mit kezdhetek a kapcsolattal?Sokszor megbeszeltuk tiszta fejjel, egy ket napig mukodott de utana megint felkaptam a vizet.Egyszeruen boldog is vagyok meg nem is.Sokszor gondoltam h elo allok ezzel a mondattal"Figyelj, ha meg egyszer sirnom kell vagy valami nem alakul jol, szunetet kell tartsuk,mert igy nem birom"-de felek h megsetodne nagyon.Mit tehetnek?Kerlek segitsetek,mert mar most is utolert...2013. márc. 4. 15:35
1/3 fospuska válasza:
ha nem érzed jól maga a kapcsolatban, minek vagy vele...?
2/3 anonim válasza:
Azert, mert szereti.
Tudod a szerelem ol, butit es nyomorba dont.
Mi a pontos oka annak, hogy sirsz? O bant meg? Mond valamit? Vagy csinal valami olyat, ami miatt sirnod kell?
Vagy csak nem viselkedik ugy, ahogy neked jo lenne?
3/3 A kérdező kommentje:
Hat 1.megpuszilta az exet fogadasbol. holott allitolag nem is vannak joba..
lajkolgatja ot..
elmegy nelkulem bulizni, minthogy velem beszelgessen msn-en..
2013. márc. 4. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!